Du have bruge en ny Doro-telefon for at kunne bruge den nederste knap til at tilkalde en pårørende.

Doro Watch

Doro Watch er et brugervenligt smartwatch, som virker bedst med Doros egne telefoner.

af Morten Skeldal Østergaard #Smart Watch #Doro
7.9

Doro Watch er det mest brugervenlige smartwatch, vi har prøvet. Det svenske firma er nok mest kendt for at fremstille telefoner, der gør det nemt for ældre mennesker at bruge de avancerede funktioner i en moderne smartphone, og Doro Watch er bygget efter samme filosofi som Doros telefoner.

Den runde skærm har god plads, og det udnyttes til at vise nogle dejligt store tal og bogstaver, der kan læses, selv om synet måske ikke længere er, hvad det har været. Vi ville dog gerne have haft en lidt bedre kontrast. Skærmens baggrund er ikke helt sort, men minder mere om farven på en kop kaffe blandet op med et par dråber mælk.

Det er ingen sag at manøvrere rundt i urets menu ved at skubbe op og ned og til siderne med en finger på skærmen. Der sidder også to knapper på siden af uret, men du kan kun bruge den ene.  Den anden er reserveret som alarmknap til at tilkalde pårørende, men den funktion virker kun, hvis du har en Doro-telefon med denne funktion indbygget. Hvis du bruger Doro Watch med en Android-telefon eller en iPhone, virker knappen som genvej til en funktion, der hjælper dig med at finde din telefon ved at få den til at ringe.

Doro Watch måler din puls, tæller dine skridt, registrerer din søvn og holder øje med iltniveauet i dit blod. Du kan se målingerne direkte på urets skærm, og hvis du vil se grafer, bliver alle data automatisk synkroniseret til Doros overskuelige app på din telefon.

Uret lades op med en lader med USB-kabel, og det er nemt at klikke uret fast i laderen. Vi fik cirka fem dage med uret på armen, før det var tid til en opladning.


+ Nemt at bruge

+ Store tal og bogstaver

– Den sorte baggrund er ikke helt sort

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Doro Watch er et brugervenligt smartwatch, som virker bedst med Doros egne telefoner.

Specifikationer

Mærke
Doro
Skærmstørrelse
1,28"
Skærmopløsning
240 x 240 pixels
Batteritid
Cirka fem dage
Vægt
45 g