Den brede, hvide kant i begge sider lyses op af hvidt LED-lys, når du starter en videosamtale.

Poly Studio P21

Poly Studio P21 giver både billed- og lydkvaliteten i videosamtaler et løft.

af Morten Skeldal Østergaard #Skærm #Poly
8.1

Poly Studio P21 er en type produkt, vi ikke har set før. Selv om P21 til forveksling ligner en almindelig computerskærm, er den i praksis et apparat, der først og fremmest er beregnet til videosamtaler. Faktisk indeholder P21 både webkamera, skærm, lamper, højtaler og mikrofon.

Du skal blot slutte P21 til din pc med det medfølgende USB-kabel. Så bliver den automatisk genkendt af computeren og installeret som et webkamera. Når du har installeret indstillingsprogrammet til P21 på computeren, er du klar til at ringe op.

Vi åbnede Google Meet og holdt møde foran P21 – og det var en positiv overraskelse, hvor godt det egentlig virkede.

Billed- og lydkvaliteten kan konkurrere med de bedste webkameraer, vi har testet. Billedet bliver virkelig løftet af de to lamper langs kanten af skærmen. Lamperne lyser ind mod en bred, hvid ramme i hver side, og det indirekte lys giver en behagelig, blød belysning af dit ansigt, så det nærmest ser ud som om, at du sidder i et tv-studie. Lyden går klart igennem i begge ender af samtalen, og det er en helt anden og bedre oplevelse end at holde et møde foran en bærbar pc.

I P21’s øverste kant sidder en skydeknap, som du kan bruge til rent fysisk at lukke for webkameraet, så du er sikker på, at der ikke er nogen, der kigger med.

Hvis vi kunne vælge at ændre én ting ved Poly Studio P21, så ville det være glasoverfladen på skærmen. Der er en tendens til genskin fra omgivelserne, som godt kan distrahere lidt, hvis solen skinner, eller der er en skarp lampe i rummet, hvor du sidder.


+ Flot lyd og billede

+ Du kan lukke helt for kameraet

– Blank skærm

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Poly Studio P21 giver både billed- og lydkvaliteten i videosamtaler et løft.

Specifikationer

Mærke
Poly
Størrelse
21"
Opløsning
1920 x 1080 pixels
Kontrast
1000:1
Format
16:9
Tilslutning
USB
Højttalere
2 x 10 watt