Philips BDM4350UC/00

Knivskarp kæmpeskærm

af ERK #Skærm #Philips
9.0

Det er første gang, at vi tester en rendyrket computerskærm, der er så stor som BDM4350UC fra Philips. Hele 43 tommer, svarende til 109 centimeter, og selvfølgelig i den såkaldte 4Kopløsning, som er fire gange højere end den almindelige Full HD-opløsning. Og netop den fine opløsning og høje billedkvalitet gør skærmen til en fornøjelse at kigge på.

Opsætning og installation af skærmen er lige ud ad landevejen. Bare pak den store kasse op, skru fødderne på skærmen, og forbind den så til pc’en med et af de tre forskellige medfølgende kabler. Inden du når så langt, skal du dog sikre dig, at din computer og grafikkortet overhovedet kan trække den høje 4K-opløsning.

På vores test-pc med et nyt og stærkt grafikkort (GeForce GTX970) og Windows 10 virkede det automatisk, og Windows 10 var i øvrigt så venlig også selv at forstørre alle ikoner, vinduer og menuer. Billedkvaliteten er i top. Ved film og spil i 4K er oplevelsen fantastisk, og skærmen reagerer lynhurtigt. Farverne er flotte, og lys og kontrast er sundt afbalanceret. Eneste lille anmærkning er, at fine og bittesmå detaljer bliver lidt for skarpe og kunstige.

Der er masser af tilslutningsmuligheder, og her er Philipsskærmen faktisk rigtig god. Du kan nemlig tilslutte flere pc’er og køre et billedei-billedet – det vil sige, få vist to billeder samtidig på den store skærm. Også i den forbindelse er det lækkert med en brugervenlig menu, som aktiveres med et vrid i det lille joystick, som sidder under skærmen i højre side.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

En stor og lækker 4K-skærm til pc’en. Billedet er suverænt godt, og prisen er rimelig

Specifikationer

Mærke
Philips
Størrelse
43 tommer
Opløsning
3840 x 2160 pixels
Tilslutning
2 x HDMI/MHL, 2 x DisplayPort, 4 x USB 3.0
Paneltype
IPS LCD
Højttalere
Ja
Betragtningsvinkel
178 grader
Vægt
9,7 kg
Andet
97 x 26 x 63 cm