Philips 349X7FJEW

Philips 349X7FJEW kan snildt erstatte to skærme på 21 tommer. Den er bred som en ladeport og leverer et fantastisk billede, hvor der er plads til tre programvinduer ved siden af hinanden.

af Mathias Alsted Lund Flinck #Skærm #Philips
8.8

Den er jo bred som en ladeport. Det er den første tanke, der slår mig, da jeg pakker Philips 349X7FJEW, der med 34 tommer spændt ud i det brede 21:9-format giver ualmindeligt meget plads på skærmen. Formatet er særdeles velegnet til skærme i denne størrelse, fordi billedfladen tillader, at du kan have tre programvinduer med en fin højde ved siden af hinanden.

Du kan altså sagtens have din e-mailindbakke og et Word-dokument åbne i synlige vinduer, mens du arbejder i et regneark. Du kan selvfølgelig også fylde hele skærmfladen med ét enkelt vindue, hvilket giver gode betingelser for at redigere både billeder og video. Afspilning af video er dog ikke ligefrem en fornøjelse. Tv-serier passer fx ikke til det brede format, og både når du ser videoer lokalt på computeren eller fra en streaming-tjeneste, vil der være en bred, sort ramme om billedet.

Et fremragende billede
Billedkvaliteten fejler dog ingenting. Opløsningen på 3440 x 1440 pixels sørger for et krystalklart billede med masser af detaljer. Tekst, ikoner og billeder står skarpt og tydeligt på skærmen, og der er fine farver og en god kontrast. Stilbilleder gør sig særligt godt, og det er en fornøjelse at bladre gennem sine digitale, fotoalbum på skærmen.

Med sin hvide ramme og trekantede metalfod tager 349X7FJEW sig pænt ud, og den fremstår elegant, på trods af den fylder betragteligt på skrivebordet. Designet er ligeledes funktionelt, og det er nemt at vippe, vende og rette på højden, så du får indstilling, der passer til dig. Den øjensynligt spinkle fod sørger endda for, at skærmen står bomstille, når du retter på de fysiske indstillinger.

På bagsiden byder 349X7FJEW desuden på en god portion tilslutningsmuligheder. Der er to HDMI-porte, en enkelt indgang til DisplayPort, og så kan du tilslutte hele fire enheder med USB 3.0, og de fleste af portene kan du faktisk nå, uden du behøver at rejse dig fra kontorstolen.

+ Knivskarpt billede
+ Masser af skærmplads
+ Flot design
– Dårlig til film

Find den dagsaktuelle pris her

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

En fantastisk skærm til kontorbrug, hvor du har masser af skærmplads at arbejde med, og hvor billedet er skarpt og fyldt med detaljer.

Specifikationer

Mærke
Philips
Størrelse
34 tommer
Opløsning
3440 x 1440 pixels
Kontrast
3000:1
Lysstyrke
300 cd/m²
Format
21:9
Tilslutning
2 x HDMI, DisplayPort, 4 x USB 3.0
Paneltype
VA LCD
Højttalere
2 x 5 W
Betragtningsvinkel
178
Elforbrug
69,55 W (Standard), 0,3 W (Standby)
Responstid
4 ms
Mål
81 x 44,4 x 29,2 cm
Vægt
8,21 kg