Webkameraet sidder på sin egen lille forhøjning oven på skærmen.

Philips 27e1n5600HE

Højtalere, webkamera og Windows-login med ansigtsgenkendelse. 27e1n5600HE har det hele.

af Morten Skeldal Østergaard #Skærm #Philips
8.3

Philips 27e1n5600HE er mere end blot en regulær computerskærm. Den er så proppet med funktioner, at den kan give din stationære computer mange af de samme muligheder som i en bærbar pc.

Billedet er i 16:9-format med en opløsning, der passer fint til skærmens størrelse. Baggrundsbelysningen af skærmens billedpanel måtte godt have været kraftigere efter vores smag, men i det mindste er lyset ligeligt fordelt over hele skærme. Det er ikke altid en selvfølge.

Der er en fin farvegengivelse og kontrast, og skærmens overflade er mat og næsten helt fri for reflektering af lys fra omgivelserne.

Det indbyggede webkamera kan ikke blot bruges til videosamtaler. Det har nemlig også indbygget en infrarød linse, så det kan fungere sammen med Windows-funktionen Windows Hello til at logge på styresystemet blot ved at sætte dig foran skærmen. Kameraet har en fysisk skydeklap til at lukke for linsen, og en tydelig orange markering foran linsen gør det tydeligt, når der er lukket sikkert for kameraet.

Tilslutningerne bør kunne dække de flestes behov med DisplayPort, HDMI og USB-C. Der er også en USB-hub med fire porte, så du kan koble udstyr som mus og tastatur til skærmen i stedet for at optage USB-porte på computeren.

Der er ingen knapper på forsiden af skærmen. Hvis du vil ændre i skærmens indstillinger, skal du i stedet have fat i det lille joystick på bagsiden. Vi måtte famle lidt efter det de første par gange, vi skulle bruge det. Men når først, du har styr på det, er det et fint redskab til at styre rundt i skærmens menuer med. Du manøvrerer rundt i skærmens indstillingsmenu ved at trække joysticket op, ned eller til siderne, og når du vil vælge et menupunkt, skal du blot trykke ned på toppen af joysticket.

Selv når du roder rundt på bagsiden, står skærmen bomstille på bordet takket være en stærk, sekskantet fod. Skærmen holdes desuden oppe ved hjælp af en mindst lige så solid metalarm.


+ Flot billede

+ Mange funktioner

– Ikke så lysstærk

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Højtalere, webkamera og Windows-login med ansigtsgenkendelse. 27e1n5600HE har det hele.

Specifikationer

Mærke
Philips
Størrelse
27"
Opløsning
2560 x 1440 pixels
Kontrast
1000:1
Lysstyrke
300 cd/m²
Format
16:9
Tilslutning
HDMI 1.4 x 1, DisplayPort 1.2 x 1, USB-C 3.2 Gen 1 - strømforsyning op til 65 W
Paneltype
IPS
Højttalere
2 x 5 watt
Betragtningsvinkel
178°/178°
Elforbrug
29,6 watt
Responstid
4 ms (grå til grå)
Mål
61,4 × 52,4 × 21,2 cm
Vægt
6,57 kg