Philips 258B6QUEB

Skærm med skarpe billeder og høj opløsning på 25 tommer.

af Anders Daugaard #Skærm #Philips
8.9

Philips 258B6QUEB er en skærm på 25-tommer, der giver dig masser af plads på skrivebordet i Windows, uden at optage for meget plads på bordet i hjemmekontoret. Med en WQHD-opløsning har du nemlig rigtig gode betingelser for at have flere åbne vinduer sidestillet på skærmens 2560 x 1440 pixels. Hvis du har et normalt syn behøver du ikke skalere styresystemet. For andre kan det betyde, at fx navne på ikoner bliver svære at læse.

Farverne på skærmoverfladen er skarpe og klare med god kontrast. Overfladen er mat, så refleksioner fra lys er ikke noget problem. IPS-panelet giver en flot 178 graders betragtningsvinkel uden at kontrast og farver påvirkes i særlig grad.

Rammen omkring skærmen er blot 2,5 millimeter og derfra er der kun nogle få millimeter til skærmbilledet. Det er klart med til at forbedre det ydre indtryk, og når du se film eller kigger på billeder på computeren.

Når skærmen er monteret på skærmfoden, kan den drejes til siderne, vippes frem og tilbage, justeres i højden og roteres på højkant. Du kan føre kabler ind gennem et hul i standeren for at få samling på kablerne.

På bagsiden af Philips 258B6QUEB sidder fem signalindgange, her i blandt DisplayPort, HDMI og USB-C, der blandt andet også gør det muligt at oplade en bærbar pc. Desuden er der to ind- og udgange til lyd og en USB-hub bestående af tre USB 3.0-porte. Den ene kan du bruge til hurtig opladning af fx din mobiltelefon. Det er langt fra alle skærme, der har så fint et udvalg af tilslutningsmuligheder, som du finder her.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Philips 258B6QUEB er en glimrende opdatering af din gamle skærm eller som ekstra skærm til en bærbar pc. Du får mange gode tilslutningsmuligheder og ergonomien er i top.

Specifikationer

Mærke
Philips
Størrelse
25" (63,4 cm)
Opløsning
2560 x 1440 pixels
Kontrast
1000:1
Lysstyrke
350 cd/m²
Format
16:9
Tilslutning
HDMI, DisplayPort, DVI, VGA, USB-C, 3 x USB 3.0, hovedtelefon og pc-lydindgang
Paneltype
IPS
Højttalere
2 x 2 Watt
Betragtningsvinkel
178 grader
Elforbrug
24,7 Watt (tændt)
Responstid
5 ms
Mål
57,1 x 34,4 x 5,5 cm (uden fod)
Vægt
7,0 / 4,7 kg (med/uden fod)