Skærmen kan hæves 15 cm fra den laveste indstilling.

Philips 243B9H

Philips 243B9 er en udmærket computerskærm til almindeligt kontorarbejde ved pc'en.

af Morten Skeldal Østergaard #Skærm #Philips
7.7

Philips 243B9H er computerskærmenes svar på en fornuftig familiebil: Skærmen har nogle gode grundlæggende funktioner, og de færreste vil blive skuffet over billedets kvalitet.

Skærmbilledet står skarpt i Full HD. Det er ikke nogen synderligt lysstærk skærm, men den holder i det mindste stort set, hvad den lover. Lysstyrken er angivet til 250 cd/m², og vi målte lysstyrken på midten af skærmen til 249 cd/m². Kanterne af skærmbilledet er lidt mørkere, men det er svært at se med det blotte øje.

243B9H kan hurtigt indstilles, så den står præcis, som du vil have den. Den kan hæves, sænkes, vippes og drejes ved at tage fat i siderne og trække den på plads, hvor du vil have den. Det ser ud som om, at foden flytter sig rundt på bordet, når du drejer skærmen, men det er faktisk en roterende plade under foden, som gør det nemt at dreje skærmen, så den vender i den ønskede retning.

Der sidder et udmærket udvalg af tilslutninger på bagsiden. Udover de almindelige skærmtilslutninger som DisplayPort og HDMI, får du også en USB-C-port, som du kan bruge til at oplade din bærbare pc, mens den er sluttet til skærmen.

Indstillinger af skærmbilledet klares med en række knapper nederst på forsiden af 243B9. Menuen er ikke synderligt brugervenlig, så hvis du ofte har brug for at skifte farveprofil på skærmen, vil du hurtigt blive træt af at famle rundt i menuens underpunkter.


+ God ergonomi

+ Fint udvalg af tilslutninger

– Rodet menu

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Philips 243B9 er en udmærket computerskærm til almindeligt kontorarbejde ved pc'en.

Specifikationer

Mærke
Philips
Størrelse
24 "
Opløsning
1920 x 1080 pixels
Kontrast
1000:1
Lysstyrke
250 cd/m²
Format
16:9
Tilslutning
HDMI, DisplayPort, USB-C, hovedtelefon
Paneltype
IPS
Højttalere
Ja
Betragtningsvinkel
178 °
Elforbrug
178 °
Responstid
4 ms
Mål
54,1 x 52,2 x 21,6 cm
Vægt
5,2 kg