Webkameraet er fastmonteret på toppen af skærmen.

Lenovo ThinkVision T27HV-20

Lenovos skærme har et flot skærmbillede, og så får du alle de funktioner, man kan ønske sig af en skærm til hjemmekontoret.

af Morten Skeldal Østergaard #Skærm #Lenovo
9.6

Det bliver svært at finde en computerskærm til hjemmekontoret, der har flere funktioner end Lenovo ThinkVision T27HV-20.

Skærmen har stort set ingen kant foroven og i siderne, men nederst sidder de indbyggede højtalere i en bred perforeret bræmme. Det er nogle af de største, indbyggede højtalere, vi har set i en computerskærm, og de leverer en fyldig lyd, der hæver sig over gennemsnittet. Hvis du foretrækker at bruge hovedtelefoner, sidder der et stik praktisk placeret i siden af skærmen, og når du ikke har hovedtelefonerne på, kan du slå en lille plastikarm ud, som du kan hænge dem på.

Skærmbilledet står flot og skarpt takket være en forholdsvis høj opløsning, og der er en god farvegengivelse, som ikke er er alt for farveladeagtig. T27HV-20 kan også automatisk skrue ned for det blå lys, så det ikke er så anstrengende at sidde og arbejde ved den om aftenen. Der er desuden en lidt speciel funktion, der kan minde dig om, at kigge væk fra skærmen en gang imellem og fokusere på på nogle ting, der er lidt længere borte, så du får lidt øjengymnastik.

På toppen af skærmen sidder et godt webkamera. Billedkvaliteten er meget bedre end på de fleste bærbare computere, og du kan lukke for kameraet med en fysisk skydeknap. Hvis det ikke er nok sikkerhed for dig, kan du også dreje modulet med kameraet, så det peger direkte ned i skærmens øverste kant.

Vi har sjældent oplevet en skærm, der var så svær at flytte på bordet. Både den monumentale fod og den lodrette arm, der holder skærmen, er fremstillet i metal og sammen med det store højtalermodul er det med til at gøre skærmen meget tung. Under foden sidder desuden fire store gummidutter, og vi kunne faktisk ikke skubbe skærmen så meget som en centimeter henover skrivebordet, men var nødt til at løfte den. I foden er der også en bred rille, hvor du kan stille din telefon på højkant, så du hele tiden kan se den.

Det er derimod nemt vippe, dreje og hæve skærmen ved blot at tage fat i siderne og hive den på plads, som du vil have den. Den kan også svinges op på højkant. Det er fint, hvis man skal vil se indhold på den led, men det gør det også noget nemmere at komme til de mange porte på bagsiden, som peger nedad.

Udover HDMI- og DisplayPort sidder der også en port til kabelnetværk og nogle USB-porte. Du kan forbinde din bærbare til skærmen med et USB-C-kabel og derefter bruge en kablet internetforbindelse via skærmen, og de andre ting, der måtte være koblet til skærmens USB-porte. USB-C-porten leverer 90 watt, så du får endda ladet din computer op, mens den er tilsluttet.


+ Godt billede

+ Solidt bygget

+ Et overflødighedshorn af funktioner

 

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Lenovos skærme har et flot skærmbillede, og så får du alle de funktioner, man kan ønske sig af en skærm til hjemmekontoret.

Specifikationer

Mærke
Lenovo
Størrelse
27 tommer
Opløsning
2560 x 1440 pixels
Kontrast
1000 :1
Lysstyrke
350 cd/m²
Format
16:9
Tilslutning
2 x DisplayPort, 1 x HDMI, 4 x USB, 1 x USB-C
Paneltype
IPS
Højttalere
Ja
Betragtningsvinkel
178 grader/178 grader
Elforbrug
25 watt
Responstid
4 ms
Mål
61,4 x 60,9 x 20,8 cm
Vægt
7,4 kg