Skærmen kan hæves og sænkes, så du får en optimal arbejdsstilling.

Lenovo ThinkVision T24d-10

Lenovo ThinkStation T24d-10 er en ekstremt vellykket skærm til kontorarbejde. Billedkvaliten er god, og skærmen kan indstilles lige, som du vil have den.

af Morten Skeldal Østergaard #Skærm #Lenovo
8.8

Lenovos T24d-10 er en skærm, der ser lige så anonym ud som sit navn. Skærmen er udformet i mørkegråt plastik, og det eneste, der stikker en smule ud, er en rød ring på bagsiden af foden, som på praktisk vis hjælper med at holde styr på kablerne til skærmen.

Billedkvaliteten er virkelig god med en flot farvegengivelse og god lysstyrke. Skærmen har en vid betragtningsvinkel, og rammen omkring den er meget smal, så det ville være oplagt at stille to stk. T24d-10 side om side for at få plads til at have flere programmer åbne på samme tid. Både billedkvalitet og betragtningsvinkel er et resultat af, at det panel, som danner billedet, er af den lidt dyre ISP-type.

Forholdet mellem skærmens bredde og højde er det lidt aparte 16:10. Det betyder nu ikke så meget i praksis – andet end at det er en skærm, der retter sig mere mod kontorbrug end mod spil og film.

Der er tænkt over ergonomien i T24d-10, så du kan både dreje, vippe, hæve og sænke skærmen. Det er tager kun et par sekunder at sætte skærmen i den optimale stilling: Du tager bare fast i begge sider af rammen og trækker i skærmen, indtil den er præcis, som du vil have den. Hvis der skulle blive behov for det, kan du endda svinge skærmen helt op på højkant, så fx kan se en hel webside på én gang.

Indstillinger af skærmbilledet ordnes med knapper, der sidder synligt på skærmens front. Skærmmenuen er pædagogisk udformet, så det er forholdsvis nemt at indstille lys og farver, som du vil have det.

På bagsiden af skærmen sidder et fint udvalg af tilslutninger. Du kan koble pc til skærmen med DisplayPort, HDMI eller VGA, og så er der minsandten også en USB-hub, så du kan tilslutte fx mus og tastatur uden at skulle trække kablerne helt ned til en pc på gulvet.


+ Flot billede

+ God ergonomi

+ USB-hub på bagsiden

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Lenovo ThinkStation T24d-10 er en ekstremt vellykket skærm til kontorarbejde. Billedkvaliten er god, og skærmen kan indstilles lige, som du vil have den.

Specifikationer

Mærke
Lenovo
Størrelse
24 tommer
Opløsning
1920 x 1200 pixels
Kontrast
1000:1
Lysstyrke
300 cd/m2
Format
16:10
Tilslutning
HDMI, VGA, DisplayPort
Paneltype
IPS
Højttalere
Nej
Betragtningsvinkel
178 grader
Elforbrug
22 watt
Responstid
4 ms
Mål
53,3 x 38,7 x 26 cm
Vægt
3,98 kg