De smalle kanter gør, at den store skærm ikke virker så bombastisk

Lenovo ThinkVision P32p-30

ThinkVision P32p-30 er en stærk opgradering af hjemmekontoret, men den er også dyr.

af Morten Skeldal Østergaard #Skærm #Lenovo
9.2

Er du villig til at ofre lidt ekstra på udstyret til dit hjemmekontor? Så vil skærmen ThinkVision P32p-30 med stor sandsynlighed være en markant opgradering.

Du skal have plads til overs på skrivebordet, for den 31,5-tommer store skærm fylder godt op. Den solide fod er heldigvis ikke så bred, så du kan sagtens have noget liggende under skærmen, hvis det skulle være nødvendigt.

Det er især de fremragende tilslutningsmuligheder, der gør skærmen velegnet til kontorbrug. Der er fx en veludstyret USB-hub med porte på både bagsiden og siden af skærmen. Du kan også tilslutte hovedtelefoner i siden, så du slipper for at skulle have et kabel hele vejen hen til pc’en.

Billedet står virkelig skarpt. På nogle skærme i denne størrelse kan billedet se lidt udvasket ud, hvis du sidder meget tæt på skærmen, men det er slet ikke tilfældet her. Farvegengivelsen er god nok til professionel billedbehandling, og vores målinger viste, at billedet er ligeligt belyst over hele skærmarealet. Den maksimale lysstyrke er ikke så høj, men hvis du ikke sidder lige ved et vindue, er det ikke noget problem. Vores målinger af skærmens kontrast gav faktisk et lidt bedre resultat end det lovede 1000:1. Tallet angiver forskellen i lysstyrke på det mørkeste og det lyseste, skærmen kan vise.

P32p-30 er ikke så hurtig til at opdatere skærmbilledet, så den egner sig ikke så godt til actionprægede spil på computeren. Regneark og hjemmesider er den til gengæld noget nær perfekt til. Den høje Ultra HD-opløsning og skærmens størrelse gør, at du kan have mange vinduer fordelt rundt omkring på skærmen, hvis du har behov for at arbejde med flere ting på én gang. Som en ekstra bonus kan du faktisk også få vist billedet fra to forskellige computere (eller hvad du nu finder på at slutte til skærmen) på samme tid.

Rent fysisk kan du indstille skærmen, lige som du vil. Den kan skydes op og ned, drejes til siderne og endda svinges 90 grader op på højkant. Det sidste virker en smule voldsomt med den store skærm, og du skal stå op for at få ordentligt fat i kanterne under manøvren.


+ Flot billede

+ God ergonomi

– Dyr

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

ThinkVision P32p-30 er en stærk opgradering af hjemmekontoret, men den er også dyr.

Specifikationer

Mærke
Lenovo
Størrelse
31,5"
Opløsning
3840 x 2160 pixels
Kontrast
1000:1
Lysstyrke
350 cd/m²
Format
16:9
Tilslutning
2 x Thunderbolt 4, 1 x HDMI 2.0, 1x DisplayPort 1.4, 1x USB-B 3.2 Gen 1, 4x USB 3.2 Gen 1, 1x Ethernet (RJ-45), 1 x minijack-lydstik)
Paneltype
IPS
Højttalere
Nej
Betragtningsvinkel
178° / 178°
Elforbrug
29,5 watt
Responstid
6 ms
Mål
71,4 x 44,5 x 23,5 cm
Vægt
10,1 kg