Rammen omkring billedet er meget tynd for en skærm i denne prisklasse.

Huawei AD80HW

Huaweis computerskærm er ikke just fantastisk, men den er til gengæld superbillig.

af Morten Skeldal Østergaard #Skærm #Huawei
7.1

Huaweis første computerskærm på vores breddegrader er ikke noget teknologisk vidunder, men prisen er til gengæld helt, som den skal være.

Huawei AD80HW er på 24 tommer – eller 23,8 for at være helt præcis. Den har Full HD-opløsningen 1920 x 1080 pixels, og det passer fint til fx at se film på Netflix eller YouTube.

Det er ikke en skærm for folk, der vil arbejde seriøst med billeder eller videoredigering på pc’en, for farverne er ikke fantastiske, og kontrasten kunne også være bedre. De sorte områder i vores testdiagrammer fik et svagt mælkehvidt skær over sig.

Udover strømstikket er der kun to tilslutninger på bagsiden: En HDMI-port og en vel efterhånden oldnordisk VGA-indgang. Men hvis du kun har tænkt dig at slutte én ting til skærmen, så er HDMI-stikket jo også alt, hvad du har brug for.

Du får ikke det helt store ergonomiske tag selv-bord i denne prisklasse. Skærmen kan vippes lidt frem og tilbage. Det er det hele. Hvis du vil have billedet op i en bedre arbejdshøjde, må du stille skærmen på en bog med en passende tykkelse.

Foden er bygget solidt i metal, og den samles let med en enkelt fingerskrue og en fjedermekanisme, der bare skal klikkes på plads.


+ Prisen er helt rigtig

+ Solid fod

– Kun to tilslutninger

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Huaweis computerskærm er ikke just fantastisk, men den er til gengæld superbillig.

Specifikationer

Mærke
Huawei
Størrelse
23,8 tommer
Opløsning
1920 x 1080 pixels
Kontrast
1000:1
Lysstyrke
250 nits
Format
16:9
Tilslutning
HDMI 2.0, VGA
Paneltype
IPS
Højttalere
Nej
Elforbrug
24 watt
Responstid
5 ms
Mål
54 x 43 x 17 cm
Vægt
4,05 kg