Du slipper for et rod af ledninger til HP’s 4K-skærm.

HP U27 4K Wireless Monitor

HP's 4K-skærm er en praktisk løsning, hvis du er træt af kabler på bordet.

af Morten Skeldal Østergaard #Skærm #Hewlett Packard (HP)
9.2

HP U27 4K Wireless. Navnet siger det hele: HP’s nye 27-tommerskærm leverer et billede i 4K-opløsning via en trådløs forbindelse. Du skal kun bruge et strømkabel for at få liv i skærmen.

Skærmens kommunikation med pc’en klares via en direkte wifi-forbindelse uden at belaste din router og resten af netværket. Det tager kun få sekunder at parre skærmen med computeren. Du skal blot trykke Windows-tast + K for at søge efter trådløse enheder. Så vælger du skærmen i en liste og taster den firecifrede kode ind, som dukker op på skærmen. Det er det hele. Parringen skal kun foretages første gang, du forbinder skærmen med din computer.

Skærmbilledet er i høj kvalitet med især en god farvegengivelse. Responstiden er i den høje ende, hvis man tager computerspil virkelig seriøst, men det er ikke noget, man mærker noget til ved almindeligt arbejde ved pc’en.

Skærmen stiller i øvrigt nogle krav til din pc. Du skal blandt andet have Windows 10, Wi-Fi 5 eller 6 og mindst 8 gigabytes ram. De fleste pc’er kan være med her, men du bør være opmærksom på det, hvis din computer ikke er helt ny længere.

Selv om skærmen er trådløs, så har du heldigvis stadig muligheden for at koble enheder til med et kabel via en HDMI-port eller DisplayPort på bagsiden.


+ Trådløs forbindelse

+ Gode farvegengivelse

– Lidt høj responstid

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

HP's 4K-skærm er en praktisk løsning, hvis du er træt af kabler på bordet.

Specifikationer

Mærke
Hewlett Packard (HP)
Størrelse
27 tommer
Opløsning
3840 x 2160 pixels
Kontrast
1000:1
Lysstyrke
300 cd/m2
Format
16:9
Tilslutning
1 x DisplayPort 1.2, 1 x HDMI (med HDCP support), 3 xUSB-A 3.2 Gen 1
Paneltype
IPS
Højttalere
Nej
Elforbrug
46,2 watt
Responstid
5 ms
Vægt
5 kg