HP Envy 27s

HP Envy 27s

HP's nye skærm ser let og elegant ud, men der er ikke mange ergonomiske indstillingsmuligheder.

af #Skærm #Hewlett Packard (HP)
7.5

Envy 27s er HP’s seneste bud på en elegant skærm til hjemmekontoret. Den er slank, let og har smalle kanter omkring skærmen.

En spinkel fod er med til at få det til at se ud som om skærmen nærmest svæver over bordet. Desværre er foden også en smule vakkelvorn, så hvis dit skrivebord er nemt at skubbe rundt med, kommer skærmen nemt til at stå vippe lidt fra side til side. På et godt og solidt skrivebord er det dog ikke noget problem.

Skærmen leverer et fint billede med naturtro, men dermed måske også mere dæmpede farver end mange foretrækker til film eller billeder. Skærmens force er almindeligt kontorarbejde til pc’en.

Billeden står skarpt, og det er behageligt at sidde ved skærmen i længere tid ad gangen. Envy 27s har en mat overflade, der stort set ikke har noget irriterende genskin fra lamper eller vinduer med dagslys.

Besværlig efter ophængning

Skærmen kan hænges op på væggen, hvis du først hiver foden af og skruer det medfølgende beslag fast bagpå skæmen. Hvis du vil ændre på skærmens indstillinger, skal du finde frem til de fire knapper, der sidder på bagsiden. Knapperne føles helt ens, og selv hvis du drejer skærmen for at kunne se dem, så er de svære at skelne fra hinanden. Det kræver en del tålmodighed, at finde ud af hvordan de fungerer. Hvis skærmen er hængt op, er du derfor lidt på herrens mark, når du får brug for at ændre indstillinger.

Ergonomien har ikke så høj prioritet i Envy 27s. Skærmen kan vippes frem og tilbage på foden, men ikke hæves og sænkes eller drejes. Det er lidt uheldigt, for foden er ikke så høj. Hvis du vil bevare det elegante look og undgå at stille skærmen på fx en forhåndenværende bog, så ender du med at måtte kigge nedad på skærmen, når den står på bordet.

Strømforsyning er desuden temmelig stor og tung, så det gælder om at finde et sted under bordet at gemme den ad vejen.

 

Find laveste pris:

www.pricerunner.dk

 

+ Godt billede

+ Slank og let skærm

– Svær at indstille fysisk

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

En slank og flot skærm med et godt billede. Men hvis du stiller krav til ergonomien, så bør du kigge dig om efter en anden skærm.

Specifikationer

Mærke
Hewlett Packard (HP)
Størrelse
27 tommer
Opløsning
3840 x 2160 pixels
Kontrast
1300:1
Lysstyrke
350 cd/m2
Format
16:9
Tilslutning
2 x HDMI, 1 x DisplayPort
Paneltype
IPS
Betragtningsvinkel
178
Elforbrug
42 watt
Responstid
5,4 ms
Mål
61,35 x 15,5 x 42,92 cm
Vægt
5,51 kg