Skærmen har vide betragtningsvinkler, så billedet er nemt at tyde, selv om du ser skråt ind på billedet.

HP EliteDisplay E273

HP EliteDisplay E273 er en god skærm til kontorarbejde ved pc'en. Hvis du vil spiller eller ser film bliver skærmens mangler tydeligere.

af Morten Skeldal Østergaard #Skærm #Hewlett Packard (HP)
7.9

En god skærm behøver ikke at koste en formue. Det er HP EliteDisplay E273 beviset på. Skærmen er måske ikke så velegnet til krævende typer som computerspillere eller professionelle grafikere, men den er et godt kompromis mellem kvalitet og pris for alle os andre.

Du får et skarp Full HD-billede, der går helt ud til kanten siderne og toppen af skærmen, så hvis du sætter to eksemplarer af skærmen ved siden af hinanden, bliver overgangen mellem skærmene ubetydelig.

Skærmen har vide betragtningsvinkler, så billedets farver forvanskes ikke, selv om du står lidt skråt i forhold til skærmen. Kontrasten halter desværre en smule. Sorte områder i skærmbilledet er svagt grålige, og skærmen gør sig bedst til almindeligt kontorarbejde og internetbrug på pc’en. Den lidt for lave lysstyrke i skærmen gør den også bedst egnet til at stå i et rum, der ikke har alt for kraftigt dagslys. Ellers kan det godt være lidt svært at tyde skærmbilledet.

Ergonomisk set har E273 hele pladen fuld. Du kan skyde skærmen 15 centimeter op og ned på den kraftige aluminiumarm, der holder skærmen. Mellem armen og skærmen sidder et hængsel, så du også kan vippe skærmen på plads i en behagelig vinkel. Endelig kan du også dreje skærmen til begge sider på den runde fod, der står godt plantet på bordet.

Det er en fin lille bonus, at der også er blevet plads til en USB-hub, så du kan slutte et tastatur eller en mus til skærmen, som så sender signalet videre til computeren.


+ God kvalitet til prisen

+ Fin ergonomi

– Kontrasten halter lidt

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

HP EliteDisplay E273 er en god skærm til kontorarbejde ved pc'en. Hvis du vil spiller eller ser film bliver skærmens mangler tydeligere.

Specifikationer

Mærke
Hewlett Packard (HP)
Størrelse
27 tommer
Opløsning
1920 x 1080 pixels
Kontrast
1000:1
Lysstyrke
250 cd/m
Format
16:9
Tilslutning
HDMI, DisplayPort, VGA
Paneltype
IPS
Højttalere
Nej
Elforbrug
25 W (typisk), 0,3 W (standby)
Responstid
5 ms
Mål
61,09 x 52,26 x 21,39 cm
Vægt
7 kg