EPSON EH-TW5210

EPSON EH-TW5210

300 tommers underholdning

af #Skærm #Epson
9.0

Projektoren EH-TW5210 fra Epson er en flot hjemmeprojektor med runde kurver og et diskret design, der gør, at den vil passe ind de fleste steder. Opsætningen er bestemt heller ikke kompliceret: Pak den ud, tænd for den og voila, så er den klar til brug. Du skal nu tilslutte videokilde, og her kan du vælge mellem USB-indgang (almindelig 2.0 og mini 2.0), VGA ind, HDMI (som der er to styk af) og en composite ind.

Efter opsætning er det ikke nødvendigt at justere billedet, for at det bliver skarpt – det klarer projektoren automatisk. Det er dog muligt at stille skarpt manuelt, men det fik vi ikke brug for i testen. Hovedparten af projektorens funktioner kan nås direkte fra toppen af den, men du behøver faktisk slet ikke rejse dig op, for der er nemlig en fjernbetjening med, hvorfra du kan styre alt.

Projektoren leverer et flot og skarpt billede i Full HD, og den giver utrolig flotte detaljer, uanset hvor stort eller lille billedet er. Projektoren leverer billeder på op til 300 tommer. Hvis du ikke kan skyde vinkelret ind på væggen eller lærredet, så kan du rette billedet op til 30 grader. Det eneste, vi savner, er lidt bedre lysstyrke, så rummet ikke skal mørklægges.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

En fortrinlig projektor med et flot billede og masser af spændende muligheder.

Specifikationer

Mærke
Epson
Størrelse
300 tommer
Opløsning
1920 x 1080 pixels
Kontrast
30.000:1
Lysstyrke
2.200 lumens
Format
16:9
Tilslutning
USB 2.0 Type A, USB 2.0 type mini-B, VGA in, HDMI in (2 stk.), composite in, MHL, minijack audio out, Cinch Audio in