Telefonen behøver ikke, som her, at være i nærheden af fotorammen for at overføre billeder.

Denver Frameo PFF-1160H

Du kan dele dine billeder via internettet, så slægtninge hvor som helst kan se dem på Denvers ramme.

af Morten Skeldal Østergaard #Skærm #Denver
7.9

Den digitale fotoramme får nyt liv med Denver Frameo PFF-160H. Den 11,6 tommer store ramme har nogle smarte delingsfunktioner, der gør den perfekt til at sende fotos til familiemedlemmer, der ikke bor i nærheden og som måske ikke er så teknisk stærke.

Rammen ligner til forveksling en almindelig fotoramme til papirbilleder, men det stopper, når du tænder for den, og billedet toner frem på skærmen.

Billedkvaliteten er på niveau med en meget billig tablet. Kontrasten er ikke så god, og skærmen bliver ret mørk, hvis du ser på den i en skæv vinkel. Det gør nu ikke så meget, så længe du ikke sidder med rammen mellem hænderne. Når du ser på den på nogle meters afstand, er det baggrundsbelyste billede flottere end et traditionelt papirfoto i en glasramme.

PFF-160H’s helt store styrke er delingsfunktionen: Rammen har sin egen kode, og alle, der har hentet Frameo-app’en til telefonen og indtastet koden, kan sende billeder til rammen via internettet. De sendte billeder dukker op efter få sekunder, og du kan faktisk også sende videoer, som du har optaget på telefonen.

På bagsiden af rammen er der to huller, som du kan vælge at skrue en lille plastikpind fast i, alt efter om du vil have rammen stående på den høje eller den brede led. Det er en lidt lavpraktisk løsning, men det virker, som det skal.

Strømmen leveres af et tyndt kabel, som kan trækkes ud gennem to forskellige ringe på bagsiden, så kablet ikke er i vejen, lige gyldigt hvordan du vender fotorammen.


+ Del billeder via internettet

+ Kan vise videoer

– Billedkvaliteten er ikke fantastisk

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Du kan dele dine billeder via internettet, så slægtninge hvor som helst kan se dem på Denvers ramme.

Specifikationer

Mærke
Denver
Størrelse
11,6 tommer
Opløsning
1920 x 1080 pixels
Format
16:9
Tilslutning
Trådløst netværk
Paneltype
IPS
Højttalere
Ja
Mål
30 x 19 x 2,3 cm
Vægt
1088 gram