Dell P2418HT

Dells P2418HT er en habil, ekstern touch-skærm med fin billedkvalitet og gode indstillingsmuligheder.

af Mathias Alsted Lund Flinck #Skærm #Dell
7.9

Fedtede fingre er som oftest et uundgåeligt onde på en skærm med berøringsstyring. Efter blot en håndfuld tryk eller svirp hen over skærmen bliver overfladen hurtigt smudset til, hvilket har en kedelig slørende effekt på skærmbilledet.

Den udfordring har Dell løst til perfektion med deres nye 24 tommer store P2418HT. Skærmens matte overflade modtager ingen synlige fedtstreger, og så er der meget lidt genskær.

Det giver mulighed for at nyde det fine skærmbillede, der har god farvegengivelse og kontrast. Skærmbilledet er en smule køligt uden den helt store smæk på farverne, hvilket gør skærmen ideel til kontoropgaver.

Skarpheden er dog knap så prangende, hvilket blandt andet kommer til udtryk på proceslinjen, hvor ikonerne ikke står knivskarpt. Full HD-opløsningen er dog udmærket til de mest gængse opgaver, men skærmen kommer aldrig til at stå for den store biografoplevelse.

Prisen taget i betragtning kan du sagtens finde skærme med bedre billedkvalitet til de samme penge. Det store trækplaster for P2418HT er dog berøringsstyringen, som Philips-skærmen klarer glimrende.

Betjeningen går helt uden slinger i valsen, og hvert et tryk og strøg registrerer skærmen præcist. Det er med andre ord intet problem at ramme de rigtige ikoner og menupunkter.

Med den fleksible arm, der holder skærmen, er det desuden nemt at finde en behagelig indstilling af skærmen eller skifte mellem betjening med mus eller finger.

+ Fint billede
+ Gode indstillingsmuligheder
+ Præcis berøringsstyring
– Prisen

Køb skærmen her

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

En godt bud, hvis du er på udkig efter en touch-skærm med udmærket billedkvalitet.

Specifikationer

Mærke
Dell
Størrelse
23,8 tommer
Opløsning
1920 x 1080 pixels
Kontrast
1000:1
Lysstyrke
250 cd/m2
Format
16:9
Tilslutning
DisplayPort, HDMI, VGA, USB 3.0 (til berøringsstyring), 2 USB 3.0, 2 USB 2.0
Paneltype
IPS
Betragtningsvinkel
178 grader
Elforbrug
18 W
Responstid
6 ms
Mål
32,32 x 53,78 x 23,48 cm
Vægt
3,12
Andet
Touch-display