Dell Monitor S2718H

En flot skærm fra Dell, der udnytter hele overfladen.

af Mikkel Jacobsen #Skærm #Dell
9.0

Dell S2718H er en fin skærm på 27 tommer. Den er nem at bruge og nydelig at beskue, og vil befinde sig godt på et hvert kontor.

Skærmen understøtter opløsninger op til 1920 x 1080 pixels, billedet går helt til kanten og responstiden er glimrende. Der er understøttelse af HDR-teknologi, hvilket giver en ekstra flot farvegengivelse med det rette materiale, såsom spil og video, der understøtter HDR-formatet.

Skærmens menuer er godt designet, og er derfor også ret nemme at finde rundt i. Alt for ofte er menuerne på skærme den rene rodebutik, hvor man bliver ved med at trykke forkert. Men her er man faktisk aldrig i tvivl, da alle tilgængelige handlinger hele tiden er tydeligt markeret på skærmen, imens menuen er fremme.

Der er en god blanding af farveindstillinger at finde i menuerne, og der er mange forskellige forudindstillede lys-og farvekalibreringer at vælge i mellem. Men med mindre du har i sinde at afspille HDR-understøttet materiale, er der ikke ekstraordinært spræl i skærmen i forhold til andre skærme i samme prisleje.

Som udgangspunkt er den “bare” en mægtig fin kontorskærm, der er behagelig at sidde foran i mange timer ad gangen. Den er nem at finde ud af, og det er lækkert, at så meget af overfladen benyttes til billede.

 

Find laveste pris her:

www.pricerunner.dk

 

+ Skærm næsten til kanten
+ Behageligt billede
+ HDR-understøttelse

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

En mægtig fin kontorskærm, der er nem at finde ud af, og hvor skærmen går helt til kanten.

Specifikationer

Mærke
Dell
Størrelse
27", 68,6 cm diagonalt
Opløsning
1920 x 1080
Kontrast
1000:1
Lysstyrke
250 cd/m²
Format
16:9
Tilslutning
HDMI, VGA
Betragtningsvinkel
178°
Elforbrug
35 W
Responstid
6 ms