Skærmen kan stå næsten vinkelret på underlaget eller lægges helt fladt ned.

Dell C1422H

Dell C1422H er en udmærket ekstra skærm til din bærbare pc. Skærmen er nem at tage med i tasken.

af Morten Skeldal Østergaard #Skærm #Dell
8.4

Dells C1422H er en af de bedste eksterne computerskærme, vi har testet.

Skærmen er meget flad og let, og den skal bare kobles til din computer med et USB-C-kabel, så det er oplagt at tage den med i tasken sammen med en bærbar pc.

Der er ingen HDMI-indgang eller DisplayPort, så du er nødt til at koble skærm og pc sammen via et USB-C-kabel. Skærmen får både strøm og billedsignal via det samme kabel, så du sparer også lidt vægt og besvær her.

Billedet står flot og skarpt på Dell C1422H,  men skærmen måtte godt have haft en lidt højere lysstyrke, når den nu er beregnet til at blive taget med på tur.

Kontrasten er i den lave ende, men vi har opdaget, at det er et generelt problem i denne type skærme, og Dell-skærmen klarer sig faktisk ikke så dårligt i sammenligning med andre bærbare skærme.

Den 14 tommer store skærm var praktisk at have stående ved siden af vores bærbare pc’s 15 tommer skærm. Vi kunne arbejde på den store primære skærm og have nogle hjemmesider med informationer stående åbne på den ekstra skærm ved siden af.

Foden på C1422H er enkel og elegant. Det er blot en plade, der kan klappes helt op ad bagsiden af skærmen. Når du har foldet pladen ud, holder den skærmen sikkert i den ønskede vinkel. Foden indeholder også knapper til at styre indstillingerne.

Der medfølger en fin filtlomme til at transportere skærmen i. Skærm, filtlomme og kabel fylder ikke mere, end man kan finde plads til det hele i de fleste computertasker sammen med den bærbare pc.


+ Slank og let

+ Praktisk og elegant fod

– Lav kontrast

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Dell C1422H er en udmærket ekstra skærm til din bærbare pc. Skærmen er nem at tage med i tasken.

Specifikationer

Mærke
Dell
Størrelse
14"
Opløsning
1920 x 1080 pixels
Kontrast
700:1
Lysstyrke
300 cd/m²
Format
16:9
Tilslutning
USB-C
Paneltype
IPS
Højttalere
Nej
Vægt
602 gram