ASUS ZenScreen Touch MB16AMT

Med ZenScreen Touch får du en praktisk ekstra touch-skærm til din bærbare pc eller Android-telefon.

af Morten Skeldal Østergaard #Skærm #Asus
8.1

En typisk computerskærm bevæger sig sjældent væk fra sin plads hjemme på skrivebordet, men med den flade og lette ZenScreen Touch er det faktisk meningen, at du skal tage din skærm med dig. ZenScreen Touch fungerer rigtig fint som et supplement til din telefon eller bærbare pc, hvis du ofte har brug for at vise ting frem eller måske har brug for mere skærmplads til at arbejde på pc’en.

Skærmen på 15,6 tommer er batteridrevet, og du kan både koble den sammen med en Android-telefon eller en pc via USB C eller HDMI. Der er ingen kryptiske indstillinger, du skal sætte dig ind i først. Du skal bare sætte kablet i, og så dukker billedet op på den 15,6 tommer store skærm.

I Windows 10 kan du selv vælge, om den mobile skærm skal vise det samme som computerens skærm, eller om du vil bruge den som en udvidelse af Skrivebordet i Windows, så musemarkøren bevæger sig fra den ene skærm til den anden, når du kører den ud i siden af skærmen.

Kontrast og lysstyrke er ikke på højde med en god computerskærm. Vi brugte ZenScreen Touch sammen med en bærbar pc fra ASUS, og der var tydelig kvalitetsforskel på de to skærmbilleder. Der samler sig også hurtigt en masse fingeraftryk på overfladen af den berøringsfølsomme skærm i ZenScreen Touch. Den manglende kontrast ses særlig tydeligt, når du holder skærmen op ved siden af en telefon med AMOLED-skærmteknologi, som er særligt god til at gengive sort. Sorte områder på skærmbilledet i ZenScreen Touch er i sammenligning nærmere mørkegrå.

Til gengæld er det ret smart, at du med ZenScreen Touch med et snuptag kan få berøringsfølsomhed, selv om computeren, du har koblet den til, ikke har det.

Vi fik lidt under tre timers arbejdstid ud af batteriet i ZenScreen Touch, og du kan lade det op undervejs via USB C-porten i din computer. I vores testcomputer brugte skærmen dog batteri lidt hurtigere, end vi kunne nå at lade den op.

Der følger et kraftigt omslag med skærmen, som minder om det, man købe til en iPad. Det beskytter både skærmens glasoverflade og den flotte bagside i børstet metal.


+ Transportabel skærm

+ Virker med både pc’er og Android-telefoner

– Lav kontrast og lysstyrke

 

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Med ZenScreen Touch får du en praktisk ekstra touch-skærm til din bærbare pc eller Android-telefon.

Specifikationer

Mærke
Asus
Størrelse
15,6 tommer
Opløsning
1920 x 1080 pixels
Kontrast
700:1
Lysstyrke
250 cd/m²
Format
16:9
Tilslutning
HDMI, USB C
Paneltype
IPS
Højttalere
Ja
Betragtningsvinkel
178 grader
Mål
35,9 x 22,7 x 0,9 cm
Vægt
0,9 kg