Projektoren kan placeres helt ned til 80 centimeter fra lærredet eller væggen, du viser noget på.

ASUS ZenBeam Latte L1

ZenBeam Latte L1 er en fiks, lille projektor, som du kan tage med dig i en taske.

af Morten Skeldal Østergaard #Skærm #Asus
7.4

Med den lille projektor ZenBeam Latte L1 skal du egentlig bare bruge en hvid væg for at kunne se film eller billeder hvor som helst.

Projektoren er nemlig batteridrevet og nem at transportere. Hvis du ikke har et tv i sommerhuset, er det fx oplagt at tage den lille projektor med dertil.

De fleste projektorer har et lidt skrabet, industrielt udseende, men ZenBeam Latte L1 kan vel nærmest beskrives som kær. Den ser hyggelig og indbydende med sin runde form og sin bløde stofbeklædning.

Lyset fra projektoren er ikke så stærkt, så du får den bedste effekt i et mørkelagt rum. Vi kunne sagtens se en film midt på dagen blot ved at trække gardinerne for, men kontrasten og den samlede oplevelse bliver bedre, desto mørkere der er i rummet. Billedet stod fint og skarpt, efter vi havde finindstillet fokus med den lille knap på siden af projektoren. Desværre er opløsningen kun 720p i stedet for Full HD, og det kan ses, hvis du blæser billedet op i en størrelse på et par meter i diameter.

Den indbyggede højtaler leverer god lydkvalitet og det er nemt at høre, hvad der bliver sagt i film, selv om du selvfølgelig ikke skal forvente fuldfed surround-lyd.

Projektoren har indbygget en version af Android, men den fungerer ikke særlig godt. Af en eller anden grund er der installeret en anden app-butik end Google Play, og udvalget af apps er ret begrænset. Heldigvis kan du bare køre en streaming-tjeneste som Netflix på din computer og koble den til projektoren ved hjælp af et HDMI-kabel.

ASUS lover op til tre timers batteritid, og det passer meget godt med vores erfaringer med projektoren, så hvis du har tænkt dig at se Ringenes Herre eller andre helaftensfilm, bør du ikke vove dig alt for langt fra en stikkontakt. Der følger en strømforsyning til opladning med i æsken, hvor der også ligger en lille fjernbetjening.


+ Nem at transportere

+ God højtaler

– Kort batteritid

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

ZenBeam Latte L1 er en fiks, lille projektor, som du kan tage med dig i en taske.

Specifikationer

Mærke
Asus
Størrelse
Op til cirka 3 meter
Opløsning
1280 x 720 pixels
Kontrast
400:1
Lysstyrke
300 lumens
Format
16:9
Tilslutning
HDMI, hovedtelefon, USB
Højttalere
2 x 5 watt
Elforbrug
Maksimalt 36 watt
Mål
9 x 13,1 x 9 cm
Vægt
585 gram