Test af ASUS ZenBeam Go E1Z

Asus ZenBeam Go E1Z

Transportabel projektor med begrænset smartphone-kompatibilitet

af #Skærm #ASUS
7.0

ASUS ZenBeam Go E1Z er ifølge ASUS verdens klareste miniprojektor. Med sin størrelse på  110 x 29 x 83 mm, er projektoren næsten lille nok til at have i lommen.

Den er lavet i god, solid kvalitet, så man behøver ikke at føle sig bange for at transportere den i en taske eller lignende.

ZenBeam Go E1Z gør sig ikke godt i direkte lys, men billedet er relativt skarpt i dæmpet lys. I mørke er billedet upåklageligt – dog med en ret lav opløsning på 854×480.

Rulleknappen på siden af projektoren, der lader dig fokuserer billedet, er ikke så god, som man kunne ønske. Den reagerer temmelig langsomt, når man drejer den, og reagerer først, når man allerede har drejet for langt. Derfor kan det godt være en mindre kamp at fokusere billedet, så det står helt skarpt.

Sætter du projektoren til en bærbar computeren, så fungerer projektoren fantastisk, når du først har fået den fokuseret.

Anderledes er det dog når det kommer til smartphones, som naturligvis vil være den nemmeste måde at gøre brug af, hvor transportabel projektoren er. Igennem testperioden blev ZenBeam Go testet med 4 forskellige smartphones. Én af disse var ikke understøttet af softwaren, der er nødvendig for brug af projektoren, og en anden kunne ikke registrere projektoren.

På de to telefoner, der kunne få projektoren til at virke, fungerede Netflix ikke på den projekterede skærm – hvilket for mig ellers virkede som en det mest brugbare måder at bruge projektoren. Dette er på trods af, at projektoren er blevet markedsført til brug på både mobil og pc.

Med de erfaringer i baghovedet er det nok en god idé lige at sikre sig, at din mobil er kompatibel med projektoren, inden du køber.

Find den billigst her.

+ Klar projektor

+ Meget transportabel

– Svær at fokusere

– Meget begrænset brugbarhed med smartphones

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

En meget klar og transportabel lille projektor. Den kan dog ikke anbefales, hvis du regner med at skulle bruge den til smartphones, da den har begrænset funktion her.

Specifikationer

Mærke
ASUS
Størrelse
110 x 29 x 83 mm
Opløsning
854x480
Lysstyrke
150 lumens
Tilslutning
USB & Micro-USB