Der er meget tynde kanter rundt om skærmbilledet.

ASUS ProArt PA279CV

ASUS ProArt PA279CV leverer et flot billede til almindeligt arbejde i Windows, og ergonomien er i top.

af Morten Skeldal Østergaard #Skærm #Asus
9.2

ProArt PA279CV er ikke nogen billig skærm, men den er til gengæld en næsten perfekt skærmløsning til kontorarbejde ved pc’en.

Skærmbilledet er i Ultra HD-opløsning, og det står ekstremt skarpt. Når du sidder i almindelig afstand fra skærmen, kan du slet ikke se enkelte pixels i billedet.

ProArt PA279CV er fremragende til at gengive farver. Den dækker 100 procent af sRGB-farverummet. Det vil sige, at farverne, du ser på skærmen ved almindeligt kontorarbejde, er præcis, som de skal være.

Skærmen er nem at samle, og det er ingen sag at indstille den rent fysisk ved blot at tage et godt greb i kanten og vippe, dreje, hæve og sænke den, så den kommer til at stå, som du vil have den. Den store metalfod er meget tung, og den udgør et solidt fundament for skærmen. Du kan hæve PA27CV cirka 16 centimeter over bordet, og du kan også skubbe den helt ned, så underkanten af skærmen rører ved foden. Der sidder huller på bagsiden, der følger VESA-standarden til ophængning, så du også nemt kan hænge skærmen op på væggen.

På bagsiden er der fine tilslutningsmuligheder: Udover et par HDMI-porte og en DisplayPort er der også en USB-port, som kan bruges til at omdanne skærmen til en USB-hub. Der sidder to USB-porte på bagsiden og to på siden, som du kan slutte dit udstyr til.

Du kan bruge skærmens indbyggede højtalere til at få lyd ud af pc’en, men lyden er ikke just overvældende. Højtalerne sidder på bagsiden, og lyden er afdæmpet og ikke så klar som et par gode computerhøjtalere.


+ God farvegengivelse

+ Fin ergonomi

– Højtalerne er ikke så gode

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

ASUS ProArt PA279CV leverer et flot billede til almindeligt arbejde i Windows, og ergonomien er i top.

Specifikationer

Mærke
Asus
Størrelse
27 tommer
Opløsning
3840 x 2160 pixels
Kontrast
1000:1
Lysstyrke
350 cd/㎡
Format
16:9
Tilslutning
2 x HDMI, 1 x DisplayPort, lyd, USB-C
Paneltype
IPS
Højttalere
2 x 2 watt
Betragtningsvinkel
178°/ 178°
Elforbrug
32 watt
Responstid
5 ms
Mål
61,4 x 52,4 x 22,8 cm
Vægt
8,6 kg