Øverst på skærmen er der en lille holder til pennen.

ASUS PA169CDV ProArt Display 15.6

PA169CDV gør det nemt at tegne og skrive direkte på skærmen med den medfølgende pen.

af Morten Skeldal Østergaard #Skærm #Asus
8.8

PA169CDV er både en computerskærm og et fintfølende tegne- og skriveredskab til pc’en.

Du skal blot koble skærmen til pc’en med det medfølgende kabel og finde pennen frem fra æsken, så er du stort set klar til at gå i gang. Vi måtte dog rode lidt med indstillingerne i Windows, før samspillet mellem skærmen og pennen virkede helt, som vi ville have det.

Skærmen kan bruges som en almindelig ekstra skærm til din computer, men det er nok svært at retfærdiggøre at betale skærmens høje pris, hvis du ikke har tænkt dig at bruge den sammen med pennen.

I modsætning til de fleste berøringsfølsomme skærme, er overfladen på PA169CDV mat. Det mindsker irriterende genskin fra dine omgivelser. Det øverste lag er samtidig en lille smule ru, og det får det nærmest til at føles som om, at du skriver på et stykke papir, når du fører pennen hen over skærmen.

PA169CDV reagerer hurtigt på dine pennestrøg, og du får en næsten virkelighedstro fornemmelse af at tegne på papir. Det er heller ikke noget problem at betjene Windows med pennen eller med dine fingerspidser.

Der er en god lysstyrke i skærmen, og med cirka otte millioner pixels fordelt på de forholdsvis beskedne 15,6 tommer er billedet også ekstremt skarpt og detaljeret.

På bagsiden kan du åbne to klapper, som skærmen kan læne sig op ad, hvis du vil have den stående på et bord i stedet for at bruge den liggende.

Rent fysisk lever pennen ikke helt op til skærmens kvalitet. Den føles nærmest som et hult plastikhylster og virker mærkelig let i hånden, når du skriver.


+ Virkelighedstro skriveoplevelse

+ Flot, skarpt billede

– Meget dyr

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

PA169CDV gør det nemt at tegne og skrive direkte på skærmen med den medfølgende pen.

Specifikationer

Mærke
Asus
Størrelse
15,6"
Opløsning
3840 x 2160 pixels
Kontrast
1200:1
Lysstyrke
450 cd/㎡
Format
16:9
Tilslutning
USB-C, HDMI
Paneltype
IPS
Højttalere
Ja
Betragtningsvinkel
178°/ 178°
Elforbrug
15 watt
Responstid
10 ms (GTG)
Mål
37 x 23,7 x 1,2 cm
Vægt
1,1 kg