ASUS MG279Q

En god skærm fra ASUS, men du skal bruge den til spil, før den for alvor er prisen værd.

af Morten Skeldal Østergaard #Skærm #Asus
9.0

ASUS MG279Q er en skærm på 27 tommer, der først og fremmest retter sig mod spilfolket. Andre kan også være med, men man skal i det mindste være klar over, at man så kommer til at betale ekstra for funktioner, som man måske ikke bruger.

For eksempel er teknologien AMD FreeSync indbygget, og skærmen er opdaterer billede med 144 Hz. Begge dele skal få skærmen til levere en glidende og flimmerfri oplevelse, når man spiller de hurtigste skydespil. Det fungerer upåklageligt, og der er endda indbygget forskellige forindstillede spilgenrer, så du nemt kan ændre skærmens indstillinger på en måde, så de passer perfekt. Du skal dog være opmærksom på, at AMD FreeSync kræver et grafikkort fra producenten AMD.

Billedet på MG279Q står flot og skarpt. Opløsningen er 2560 x 1440 pixels, men du kan altså få skærme i den noget højere Ultra HD-opløsning til en lavere pris, hvis du ikke er så interesseret i spilfunktionerne.

Knapper på bagsiden

Når du skal indstille fx farver eller lysstyrke, så skal du have fingrene på knapperne på bagsiden. Det er generelt en rigtig dårlig idé at placere knapper et sted, hvor man ikke kan se dem, men ASUS har i det mindste sørget for, at der er små hævede streger på knapperne, så man nemmere kan mærke forskel. Som noget lidt specielt sidder der et lille joystick over knapperne. Ved at skubbe til den lille pind, kan man forholdsvis nemt bevæge sig rundt i skærmens menusystem. Helt perfekt er det dog ikke.

MG279Q har til gengæld rigtig gode fysiske justeringsmuligheder, så du nemt kan indstille skærmen og få den til at passe til omgivelserne i dit hjemmekontor. Foden er tung og solid, og mellem den og selve skærmen sidder en bomstærk arm, der ikke rokker sig det mindste, når du hiver skærmen op og ned eller drejer den.

 

Find laveste pris:

www.pricerunner.dk

 

+ God ergonomi

+ Fremragende til spil

– Høj pris

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

ASUS MG279Q er en virkelig god skærm, men den er kun for alvor prisen værd, hvis du også bruger den til at spille på.

Specifikationer

Mærke
Asus
Størrelse
27 tommer
Opløsning
2560 x 1440 pixels
Kontrast
1000:1
Lysstyrke
350 cd/m2
Format
16:9
Tilslutning
2 x HDMI, 1 x DisplayPort, Mini DisplayPort
Paneltype
IPS
Højttalere
Ja
Betragtningsvinkel
178 grader
Elforbrug
38 watt
Responstid
4 ms
Mål
62,5 x 55,9 x 23,8 cm
Vægt
7,3 kg