ASUS MG24U

ASUS MG24UQ

Lille skærm i topklasse

af #Skærm #ASUS
10.0

I dag virker det nærmest, som om computerskærme ikke kan blive store nok – og skærme på over 27 tommer er ikke længere ualmindelige. ASUS MG24U går dog imod strømmen, og den gør det særdeles godt!

Med en overkommelig størrelse på 23,6 tommer passer den perfekt både på et mindre skrivebord og i opstillinger, hvor der er brug for flere skærme på én gang.

Når du først tager MG24U i brug, vil du bemærke, hvor let denne monitor er at indstille, både i højden og hvis du vil dreje eller vippe skærmen. Du kan tilmed vende hele skærmen halvfems grader, så den står på højkant – en funktion, der kan være meget nyttig, hvis du læser mange, lange tekstdokumenter, eller hvis du gerne vil have mange skærme stående ved siden af hinanden.

ASUS MG24U er udviklet med spilentusiaster for øje, og derfor har den også en masse skærmindstillinger, der er specielt egnede til computerspil. Du kan dog sagtens bruge indstillingerne, selv om du ikke spiller computerspil; fx kan indstillingerne gøre din oplevelse bedre, når du ser film, eller give dig en mere behagelig lysstyrke til læsning Skærmens opløsning er på imponerende 3840 x 2160 pixels, så billedet står knivskarpt, men stadig er behageligt for øjnene.

Du kan tilslutte skærmen med både HDMI og DisplayPort-kabel, og da den kan vendes på højkant, har du også nem adgang til stikkene til strøm og billedsignal samt USBindgange.

MG24U er en imponerende lille skærm, der ret sikkert ikke vil skuffe nogen. Samtidig er det rart at se, at ASUS er opmærksom på, at det ikke er alle, der har behov for eller lyst til at eje en kæmpe skærm på 34 tommer eller mere.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

En god og alsidig skærm, der vil tilfredsstille både den almindelige og den krævende bruger.

Specifikationer

Mærke
ASUS
Størrelse
23,6 tommer
Opløsning
3840 x 2160 pixels
Tilslutning
HDMI, DisplayPort, USB
Paneltype
IPS