Skærmen kan skydes op og ned på foden for at få den rigtige arbejdshøjde.

AOC I2790PQU

En fin skærm til en skarp pris

af #Skærm #AOC
7.8

Det er ikke længe siden, det var helt uhørt at købe en 27-tommers skærm til under 2.000 kroner, men priserne på de store skærme er nærmest raslet ned. I dag kan du få en god skærm som AOC’s I2790PQU og ovenikøbet med mange funktioner, der tidligere var forbeholdt luksussegmentet.

Skærmens panel, som danner selve billedet, er fx af typen IPS, der giver meget vide betragtningsvinkler og leverer et rigtig godt billede med flotte, klare farver.

Full HD-opløsningen er måske nok  lige i underkanten i en stor skærm i 2018, men det er sandsynligvis her, AOC er gået lidt på kompromis for at holde den skarpe pris.

Skærmen kan skydes op og ned, så det er nemt at få den til at passe til din siddestilling, uden at du behøver at klodse den op på tykke bøger eller foretage andre nødløsninger. Når skærmen er skudt helt op, kan den finde på at vippe lidt, hvis skrivebordet får et skub, men på et solidt bord er der ingen problemer.

De indbyggede højtalere leverer en tålelig lyd til fx systemlyde i Windows eller en kort YouTube-video, men hvis du vil høre musik eller se hele spillefilm, er det en god idé at investere i et par regulære computerhøjtalere for at give lydoplevelsen et ekstra pift.

Samlet set giver AOC I2790PQU et overbevisende indtryk. Hvis du er på udkig efter din første 27-tommers skærm, så får du her en god allroundskærm til en fornuftig pris.

Find laveste pris:

www.pricerunner.dk

+ Godt billede

+ Fin pris

– Lidt lav opløsning

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

En god allround-skærm til dig, der er på udkig efter din første 27-tommer skærm.

Specifikationer

Mærke
AOC
Størrelse
27 tommer
Opløsning
1920 x 1080 pixels
Kontrast
1000:1
Lysstyrke
250 cd/m²
Format
16:9
Tilslutning
HDMI, DisplayPort, VGA
Paneltype
IPS
Højttalere
Ja
Responstid
4 ms