Den store fod er beklædt med gummi på undersiden, så den står godt fast på bordet.

AOC CQ32G2SE

AOC-skærmen er ikke så god til spil, men den leverer et fint billede til andre formål.

af Morten Skeldal Østergaard #Skærm #AOC
7.4

AOC CQ32G2SE bliver markedsført som en skærm til spil, men vi synes egentlig, at den egner sig bedre til almindeligt kontorarbejde i Windows.

Når lyse ting bevæger sig hurtigt på en mørk baggrund, er der en tendens til, at de trækker en skygge efter sig. Det kan man fx se i et skydespil som det populære Counter-Strike. Skærmen er simpelt hen ikke hurtig nok til at få skiftet farve på de enkelte pixels, så man kan se et svagt spøgelsesbillede i hælene på den figur, der bevæger sig henover skærmen i et spil.

Det ødelægger helhedsindtrykket i en skærm, der ellers giver et flot billede med et bredt farvespektrum. Opdateringsproblemerne er dog ikke noget problem, hvis du bruger skærmen til at gå på nettet eller arbejde i Word. Så står alting skarpt, lyst og flot.

AOC CQ32G2SE er let buet, og det giver en fin effekt, når du sidder på en lille meters afstand af den. Så sørger buen nemlig for, at du ikke ser så skævt ind på de yderste områder af skærmen.

Det er en af de mest besværlige skærme, vi har været udsat for at skulle ændre indstillinger på. Knapperne sidder skjult under skærmens nederste kant, og der er kun en svag markering ved hver knap – et sort symbol på sort baggrund, som lige akkurat kan tydes ved hjælp af en lommelygte. Menuerne er ikke så logisk opbygget, så man kan nemt komme i tvivl om, hvilken knap man skal trykke på for fx at ændre lysstyrken i skærmen.

De ergonomiske muligheder begrænser sig til, at du kan vippe skærmen lidt. Du kan hverken ændre højde eller dreje den til siderne.


+ Flot billede

– Besværlig betjening

– Få ergonomiske indstillinger

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

AOC-skærmen er ikke så god til spil, men den leverer et fint billede til andre formål.

Specifikationer

Mærke
AOC
Størrelse
31,5 tommer
Opløsning
2560 x 1440 pixels
Kontrast
3000 :1
Lysstyrke
300 cd/m²
Format
16:9
Tilslutning
1 x DisplayPort, 2 x HDMI
Paneltype
VA
Højttalere
2 x 5 watt
Betragtningsvinkel
178° / 178°
Elforbrug
49 watt
Responstid
4 ms
Mål
71 x 52,4 x 24,5 cm
Vægt
7,4 kg