AOC AG352UCG6 35 tommer

AOC's nyeste buede skærm er både flot og meget behagelig at bruge.

af Peter Skovbjerg Jensen #Skærm #AOC
9.0

Hvad AOC mangler i evnen til at lave mundrette navne, det kompenserer firmaet for i sin evne til at lave flotte skærme.

AOC AG352UCG6 er det nyeste skud på stammen. Den 35 tommer store buede skærm fylder en del på skrivebordet, men er til gengæld også lavet til at kunne erstatte to skærme. Det brede format gør nemlig, at du meget naturligt kan have to vinduer åbne ved siden af hinanden, uden at du føler, at du mister noget.

Skærmen og foden er nemme at sætte sammen. Foden klikker nemt i på bagsiden af skærmen og skal så sættes fast med fire tilhørende skruer. På hængslet kan skærmen nu nemt vendes og drejes som den passer dig – og det fungerer meget mere nemt og glidende end de fleste andre skærme, jeg har prøvet.

AG352UCG6 har en meget klar skærm med en opløsning på 3,440 x 1,440, hvor billedet står skarpt og naturligt. Skærmen kan indstilles med en opdateringshastighed på op til 120 Hz, hvilket burde være nok til alle undtagen de mest kræsne brugere. Jeg kan personligt ikke se meget forskel over 120 Hz.

I brug føles den store skærm behagelig at se på. Selvom jeg tidligere har haft problemer med en følelse, der minder om køresyge ved brug af store, lyse skærme, så var der ikke noget at føle på denne. Den buede skærm kan godt virke som et salgstrick, men jeg føler virkelig, at det gør noget godt for brugen af skærmen, når alle dele af den peger direkte mod mit synsfelt.

Skærmen er alt i alt en fryd at bruge, men det skal den også være med det forholdsvis store prisskilt.

 

+ Klart og flot billede

+ Nem at indstille fysisk

+ Bred nok til at multitaske

– Dyr

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

AOC AG352UCG6 er en fantastisk skærm, der både er flot, nem at bruge og bred nok til at multitaske. Den fantastiske kvalitet er desværre også godt betalt.

Specifikationer

Mærke
AOC
Størrelse
35 tommer
Opløsning
3440 x 1440 pixels
Kontrast
2500:1
Format
21:9
Tilslutning
HDMI, DP
Højttalere
2W x 2
Betragtningsvinkel
178 grader
Elforbrug
70W
Responstid
4 ms