Skærmens cover kan foldes sammen og bruges som støtte.

AOC 16T2

AOC 16T2 giver dig ekstra skærmplads til din bærbare pc, men kontrasten kunne være bedre.

af Morten Skeldal Østergaard #Skærm #AOC
6.8

Den transportable skærm AOC 16T2 giver dig ekstra skærmplads, når du er på farten. Det er dog langt fra den bedste af denne type skærm, vi har prøvet.

Skærmen er 15,6 tommer i diameter. Det er det samme, som i mange bærbare pc’er, og det virker oplagt at bruge AOC 16T2 som ekstra skærm til en bærbar computer.

Tilslutningen sker enten med det medfølgende HMDI til Micro-HDMI-kabel eller med et USB-C-kabel. Den første løsning virker nok i de fleste sammenhænge, men hvis du vil have det fulde udbytte af skærmen, skal du bruge USB-C, som både leverer strøm og sørger for, at du kan bruge skærmens berøringsfølsomme overflade. Den virker nemlig ikke, hvis du kobler skærmen til udelukkende via HDMI.

Skærmen er ikke så lysstærk, så du skal finde dig en halvmørk krog for tydeligt at kunne se, hvad der sker på skærmen. Så får du en billedkvalitet, der er på niveau med en gennemsnitlig bærbar pc. Billedet står skarpt i Full HD-opløsning, men kontrasten er ikke så tilfredsstillende.

Der er USB-C-porte i begge sider af skærmen, og det gør det let at stille den op i de fleste miljøer. Der følger et smart magnetisk cover med i pakken, som beskytter skærmen, når du transporterer den. Coveret kan foldes sammen og fungere som støtte, så skærmen kan stå oprejst på bordet. 16T2 sørger oven i købet selv for at vende skærmbilledet om, hvis du stiller den på højkant.

Skærmens interne batteri lades op, når den er sluttet til en strømkilde via USB-C-forbindelsen. Vi kunne arbejde i cirka fire timer på batteridrift, efter vi havde trukket stikket ud.

AOC 16T2 virker lidt løs i samlingerne mellem den forreste kant og resten af kabinettet, og det samlede indtryk af skærmen er, at den ikke helt kan leve op til den forholdsvis høje pris.


+ Smart cover

+ USB-C i begge sider

– Lav kontrast

– Lidt løs i samlingerne

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

AOC 16T2 giver dig ekstra skærmplads til din bærbare pc, men kontrasten kunne være bedre.

Specifikationer

Mærke
AOC
Størrelse
15,6 tommer
Opløsning
1920 x 1080 pixels
Kontrast
700:1
Lysstyrke
250 cd/m²
Format
16:9
Tilslutning
2 x USB C, 1 x Micro-HDMI
Paneltype
IPS
Højttalere
Ja
Responstid
4 ms
Mål
44 x 29 x 8 cm
Vægt
0,99 kg