Test af Acer Predator XB321HK

Predator XB1 – XB321HK

Kæmpestor flot computerskærm, der kan opfylde alle dine krav.

af #Skærm #Acer
8.5

Acer Predator XB1 – XB321HK er en af de helt store computerskærme. Den hører til Predator-familien, der er Acers computerspilsfokuserede produkter – det betyder dog ikke, at man ikke kan drage nytte af den ekstremt flotte og klare 32 tommers skærm, hvis man ikke er computerspiller.

Designet af skærmen er flot og simpelt med Predators logo som den eneste ting, der skiller sig ud på XB1’s  mørke facade. Med skærmen følger en aftagelig fod i Predator-seriens dybe mørkerøde farve. Foden er nem at montere, og på den kan du nemt ændre skærmens vinkel og højde, så alt bliver som du vil have det.

Predator XB1 er meget lysstærk og klar, og kan med 4K-opløsning opfylde de krav, du skulle have til din skærms opløsning. Der er ikke en finger at sætte på billedet – det er klart en af de flotteste skærme, jeg har brugt.

Jeg havde dog personligt et problem med skærmen. Jeg kunne ikke arbejde på den i mere end 10 minutter, før jeg begyndte at få kvalme. Andre på redaktionen kunne ikke genkende mit problem, og det er da heller ikke et, jeg selv har haft før. Efter lidt søgning, fandt jeg frem til, at nogle mennesker kan reagere sådan på nogle typer skærme.

Derfor kommer anbefalingen af denne skærm med et markant MEN: Husk at prøve skærmen i butikken, før du køber den.

 

 

Find skærmen billigst her.

+ Ekstremt klar skærm

+ Flot design

+ Stor

– Tendens til at give testeren kvalme

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Acer Predator XB1 – XB321HK er en utroligt flot skærm, der burde tilfredsstille alle krav, du kan have til en skærm - hvis den altså ikke giver dig kvalme.

Specifikationer

Mærke
Acer
Størrelse
32 tommer
Opløsning
3840 x 2160
Kontrast
1:1000
Lysstyrke
350 cd/m²
Format
16:9
Tilslutning
HDMI 2,0, DisplayPort 1,2, USB 3,0
Paneltype
IPS
Betragtningsvinkel
178
Elforbrug
56 W/ 0,5 W (Sleep)
Responstid
4 ms
Mål
81x70x40
Vægt
8 kg