"Skyklapperne" holder generende lys væk fra skærmen.

Acer XV273K

Prisen er høj på Acers nye 27-tommer skærm, Nitro XV273K, men du får også en virkelig god skærm for pengene.

af Morten Skeldal Østergaard #Skærm #Acer
9.1

Prisen er høj på Acers nye 27-tommer skærm, Nitro XV273K, men du får også en virkelig god skærm for pengene. Opløsningen er på 3840 x 2160 pixels, og billedet står ultraskarpt. Opdateringsfrekvensen er på 144 Hz, og skærmen har AMD FreeSync, som synkroniserer skærmbillederne med dit AMD-grafikkkort. Det giver en oplevelse i spil helt uden hakken i skærmbilledet. Billedet har god kontrast og lysintensitet, men du skal ikke rykke dig ret meget til siderne, før billedet virker mørkere.

Skærmen kan vippes, hæves, sænkes og drejes, som du har lyst til, så den kommer til at stå helt perfekt. Det eneste, vi savner på dén konto, er muligheden for at dreje skærmen op på højkant. Stikkene på bagsiden vender nemlig nedad, og det er svært at komme til dem, når skærmen er stillet op på bordet.

Knapperne til indstilling af skærmen sidder på bagsiden, og du må føle dig lidt frem. Det gør det ret svært at ændre på indstillingerne.

Der følger tre “skyklapper” med i kassen. De kan monteres i siderne og over skærmen, så du undgår generende lyseffekter fra solen eller skarpe lamper. Små skruer i klapperne gør nemt at skrue dem fast på skærmen. Resultatet er perfekt, men det får også skærmen til virke ret bastant.


Godt billede

Praktiske “skyklapper”

– Kan ikke roteres

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Prisen er høj på Acers nye 27-tommer skærm, Nitro XV273K, men du får også en virkelig god skærm for pengene.

Specifikationer

Mærke
Acer
Størrelse
27 tommer
Opløsning
3840 x 2160 pixels
Kontrast
1000:1
Lysstyrke
350 cd/m²
Format
16:9
Tilslutning
2 x HDMI-in, 2 x DisplayPort, 1 x USB 3.0 Upstream, 4 x USB 3.0
Paneltype
IPS
Mål
62,9 x 54,1 x 30,7 cm