Acer Predator Z1 er udstyret med en solid fod.

Acer Predator Z1

Acer Predator Z1 er en vellykket buet skærmen, hvor skærmbilledet går næsten helt ud til kanten.

af #Skærm #Acer
7.3

Buede skærme er populære hos producenterne for tiden. Skærmene skulle angiveligt give dig en slags omsluttende oplevelse, når du bruger din pc – især til video eller spil.

Sådan en skærm er Acer Predator Z1, og jeg må indrømme, at jeg efter nogle dages brug stadig ikke har vænnet mig til det og savner min gode, gamle fladskærm. Min oplevelse har i hvert fald ikke været specielt omsluttende – hverken når jeg skrev i Word, så videoer eller spillede spil.

Derimod sætter jeg i stedet pris på Predator Z1s skærmdesign, hvor skærmen går næsten helt ud til kanten, så rammen er næsten usynlig – det giver (for mig) en ganske god effekt, og så ser det heller ikke helt grimt ud.

Skærmen samles på under to minutter ved at klikke den ind i standeren, hvorefter den skrues på med en fingerskrue. Fødderne er farvet i den velkendte Predator-rød og standeren kan nemt justeres i højden.

I menusystemet, der er meget brugervenligt, kan du hurtigt indstille farver og kontrastforhold og gemme dem under forskellige profiler til forskellig brug.

Er du vant til en billig kontorskærm, så er ydelsen til gengæld noget, vil slå benene væk under dig, når du tilslutter Predator Z1. Farverne er klare, og har du et grafikkort, der understøtter Nvidias G-Sync-teknologi, får du mere glidende overgange, når der vises grafiske elementer i spil.

Til gengæld koster Acer Predator Z1 4300 kroner, hvilket er relativt meget for en skærm, der i og for sig udmærker sig ved at være buet.

Find den laveste pris på Acer Predator Z1 her:
Pricerunner 

+ Flot billedkvalitet
+ G-Sync gør oplevelsen bedre
+ Nem at justere
– Relativ høj pris

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Acer Predator Z1 er en vellykket buet skærmen, hvor skærmbilledet går næsten helt ud til kanten.

Specifikationer

Mærke
Acer
Størrelse
30"
Opløsning
2560 x 1080)
Lysstyrke
300 Nit
Format
21:9
Tilslutning
DisplayPport, HDMI, USB
Paneltype
VA
Højttalere
2 x 7w højtalere
Elforbrug
38 W
Responstid
4 ms
Vægt
9,7 kg
Andet
NVIDIA G-SYNC™