Bortset fra de røde fødder, er designet på Acer Predator XB1 stilrent med skærmen, der går helt ud til kanten.

Acer Predator XB1

Acer Predator XB1 giver dig enestående billedkvalitet og høj opdateringsfrekvens

af Christian Slot #Skærm #Acer
9.3

Acer Predator XB1 tilfredsstiller dine behov, uanset hvad du leder efter i en pc-skærm.
Skærmen er som udgangspunkt målrettet dem, der spiller pc-spil. Den kører med en opdateringsfrekvens på 165 Hz, som betyder, at animationer på skærmen bevæger langt mere flydende.

Fantastisk billedkvalitet
Billedkvaliteten er forrygende flot blandt andet på grund af IPS-panelet, der tilmed gør, at billedkvaliteten er god fra skæve betragtningsvinkler – farver og kontrast skifter ikke mærkbart.

Derudover gjorde Nvidias G-Sync-teknologi, at jeg slet ikke oplevede det mindste spor af hakken i skærmbilledet i de tre dage, jeg testede XB1 intensivt.

Skal du kun bruge din skærm til at læse e-mails eller surfe på nettet, er det det måske overdrevet at investere i Predator XB1 – med mindre du falder for det flotte design.

Kantløs skærm

Skærmen går næsten helt ud til kanten, hvor der kun er en to millimeter bred ramme. Den kantløse skærm giver en mere indlevende oplevelse, fordi rammen ikke forstyrrer blikket. Logoet på den nederste ramme og de trekantede fødder afskrækker muligvis personer, der ønsker et helt minimalistisk design.

Acer XB1 kan samles, selvom du har 10 tommelfingre. Skærmen klikkes let på stativet, der herefter sættes på foden, og spændes med en allerede fastgjort håndskrue. Så er du i gang. Skærmen kan vippes og køres op og ned ad stativet.

Under skærmen sidder fire indgange til USB 3.0-, én til HDMI- og én enkelt DisplayPort, der understøtter opdateringsfrekvenser over 60 Hz, udgang til høretelefoner. Her sidder også et sæt højtalere, som i bedste fald kan kategoriseres som ”OK”.

Jeg har haft stor glæde af Predator XB1, som med garanti dækker dine behov, uanset om du spiller spil, ønsker god billedkvalitet eller er på jagt efter et stilfuldt design.

 

Find laveste pris her:

www.pricerunner.dk

 

+ Upåklagelig billedkvalitet
+ Høj opdateringshastighed: 165 Hz
+ G-Sync-teknologi fjerner hakken
– Forholdsvis dyr

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Predator XB1 tilbyder fantastisk billedkvalitet og en hurtig opdateringsfrekvens til den kræsne.

Specifikationer

Mærke
Acer
Størrelse
27 tommer
Opløsning
2560 x 1440
Kontrast
1.000:1
Lysstyrke
350 Nit
Format
16:9
Tilslutning
DisplayPort, HDMI, 4 x USB 3.0, høretelefoner
Paneltype
IPS
Højttalere
Ja
Betragtningsvinkel
178/178
Elforbrug
71,5 watt
Responstid
4 ms
Mål
73,6 x 55,8 x 6 cm (med stander)
Vægt
8 kilo (med stander)