Acer H277HU er en pæn skærm med et særdeles flot skærmbillede.

Acer H277HU

Acers H277HU er en elegant skærm med et eksklusivt og næsten kantløst design, der indrammer et særdeles flot skærmbillede med fine kontraster og levende farver.

af Mathias Alsted Lund Flinck #Skærm #Acer
8.4

Billedet stjæler opmærksomheden, når øjnene første gang hviler på Acers H277HU. Det skyldes dels, at den millimetertynde ramme og spinkle metalring af en fod ikke stjæler meget opmærksomheden, og så er det 27 tommer store skærmbillede en fin visuel oplevelse.

Især skarpheden er iøjnefaldende, og selv de små ikoner og tekster på Skrivebordet er tydelige og læsbare. Det er en sand fornøjelse at redigere og læse tekst på skærmen, og det belaster ikke øjnene nævneværdigt at tilbringe flere timer ved tastaturet. Kombinationen af 2560 x 1440 pixels, fine kontraster og smæk på farverne sikrer ligeledes detaljerige fotos og film med masser af liv.

Eksklusivt design med få indstillinger
H277HU’s fine billedkvalitet kan du få glæde fra et væld af enheder. På bagsiden finder du de gængse skærmindgange DVI, HDMI og DisplayPort, og så råder du over den nye type USB C, som du efterhånden finder i flere mobiler og bærbare computere.

Det næsten kantløse design, hvor kun en smal, sort ramme indkapsler billedet, er både pænt og eksklusivt. Bag det tiltalende ydre gemmer sig dog en arm med en del begrænsninger. Du har nemlig kun muligheden for at vippe panelet frem og tilbage, så du må eksempelvis sætte bøger under foden, hvis du vil hæve de 27 tommer, hvilket er en ridse i lakken på en ellers glimrende skærm.

Se den dagsaktuelle pris

+ Glimrende skarphed
+ Knald på farverne

– Få fysiske indstillinger

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Flot skærmbillede med fine kontraster og levende farver. De fysiske indstillingsmuligheder halter dog.

Specifikationer

Mærke
Acer
Størrelse
27 tommer
Opløsning
2560 x 1440
Kontrast
100.000.000:1
Lysstyrke
350 cd/m²
Format
16:9
Tilslutning
DVI, HDMI, DisplayPort, 2 x USB 3.0, 1 USB 3.1
Paneltype
IPS
Højttalere
2 x 3 Watt
Betragtningsvinkel
178
Elforbrug
57 kWh
Responstid
4 ms
Mål
61,3 x 43,9 x 21,7 cm
Vægt
3,7 kg