ET430 er en 43 tommer skærm med Ultra HD-opløsning.

Acer ET430K

Acers kæmpestore computerskærm fylder godt på skrivebordet, men de mange tommer byder også på væsentlige udfordringer, som kan være svære at se igennem fingre med.

af #Skærm #Acer
8.3

Det er den absolut største skærm, vi nogensinde har haft til test. Hele 43 tommer måler Acers ET430K, og der skal ryddes godt op på skrivebordet for at få plads til sådan en karl.

Opsætningen er enkel, for skærmen står samlet i kassen, så det er blot at hive den op og sætte kabler i. Derefter tager det kun et øjeblik, før skærmbilledet toner frem, i hvert fald når den automatiske tilslutningsgenkendelse er slået til. Det var ikke tilfældet her, så jeg måtte nærmest i blinde lede efter navigationsknapperne på bagsiden og fik med besvær slået funktionen til.

Kæmpe billede med masser af detaljer
Der er masser af glæde sig over, når der først kommer billede på de 43 tommer. Den store størrelse giver god plads til at have adskillige programvinduer åbne ved siden af hinanden, men det kræver desværre også opskalering af tekster, ikoner og billeder, hvis ikke tekster skal fremstå nærmest ulæselige. Derudover kan det være svært at overskue hele skærmbilledet, når du kun sidder 40 centimeter fra skærmen.

Opskaleringen til 150 procent størrelse i Windows 10 fungerer dog fint, og Ultra HD-opløsningen på 3840 x 2160 pixels sikrer en stor detaljerigdom. Selv efter opskaleringen står både tekst og billeder særdeles skarpt, der er godt med knald på farverne, og du får generelt et levende og dynamisk billede – især når det gælder grafisk indhold som billeder og video.

+ Fantastisk til video
+ Fin skarphed
+ Enkelt design
– Kræver opskalering af tekst

Du kan købe Acer ET430K her

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

En gedigen kæmpeskærm, der leverer et flot og levende billede, men den bliver lige en tand for stor som pc-skærm.

Specifikationer

Mærke
Acer
Størrelse
43 tommer
Opløsning
3840 x 2160
Kontrast
100000000:1
Lysstyrke
350 cd/m2
Format
16:9
Tilslutning
HDMI, DisplayPort, Mini DisplayPort
Paneltype
IPS
Højttalere
7 Watt
Betragtningsvinkel
178
Elforbrug
55 W
Responstid
5 ms
Mål
96,6 x 65,3 x 24,3 cm
Vægt
12,36