USB-porten i enden kan bruges til oplade din telefon.

ZTE Mobile Router MU5120

ZTE MU5120 er en effektiv router, som du også kan bruge som powerbank.

af Morten Skeldal Østergaard #Router #ZTE
8.1

Hvis du ofte har brug for at dele en 5G-internetforbindelse med andre, er løsningen en mobil router som ZTE MU5120.

Du skal blot sætte et SIM-kort i routeren og tænde for strømmen. Herefter skaber MU5120 et hurtigt Wi-Fi 6-netværk, som computere, telefoner, tablets og alle andre apparater med trådløst netværk kan koble sig på.

Det trådløse netværk kan snildt dække en campingvogn og et fortelt eller endda et mellemstort sommerhus. Vi testede den i et almindeligt typehus, og vi havde et brugbart signal på 10 meters afstand gennem en betonvæg. Tæt på routeren nåede vi op på lige under 300 megabit/sekund, og det var faktisk hurtigere end med en ny 5G-telefon med samme SIM-kort. På den anden side var ping-tiden – altså den tid, der går, før der er forbindelse til den ønskede server på nettet – helt oppe på 26 millisekunder. Det kan ind imellem mærkes, når man skal vente lidt for længe på at åbne en hjemmeside via routerens internetforbindelse.

Routeren er ikke den mest yndefulde, vi har set. Set fra oven har den cirka samme form og størrelse som en smartphone, men set fra siden er den noget af en tyksak. Det skyldes det store indbyggede batteri på 9.800 mAh, der også er med til at gøre routeren temmelig tung.

Det betyder på den anden side, at batteritiden er helt op til 16 timer – og hvis din telefon er ved løbe tør for strøm, kan du faktisk bruge ZTE-routeren som en powerbank ved hjælp af en USB-udgang i enden.

På trods af tykkelsen er der ikke blevet plads til et stik til kabelnetværk, som vi ellers har set i andre routere af denne type.


+ Fin overførselshastighed

+ Kan bruges som powerbank

– Intet kabelnetværk

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

ZTE MU5120 er en effektiv router, som du også kan bruge som powerbank.

Specifikationer

Mærke
ZTE
Trådløs standard
Wi-Fi 6
Kabelnetværk/ethernet
Nej
USB-porte
1
Mål
15,9 x 7,3 x 1,8 cm
Angivet hastighed
3,8 gigabit/sekund
Målt hastighed
294 megabit/sekund