Du kan holde videomøder med helt op til 100 deltagere i den gratis version af Zoom.

Zoom

Zoom giver dig videosnak med mange sjove og anvendelige funktioner.

af Morten Skeldal Østergaard #Programmer apps spil #Zoom
7.6

Zoom er en tjeneste til videosamtaler, som giver dig god billed- og lydkvalitet og mange praktiske og sjove funktioner. Det tager kun et par minutter at oprette sig som bruger, og så er du klar til at arrangere dit første videomøde. Brugergrænsefladen er på engelsk, men der er ikke meget tekst, så det er forholdsvis nemt at finde rundt i programmet, selv om man ikke er helt flydende i engelsk.

I den gratis udgave af Zoom kan møder mellem flere end to personer maksimalt vare 40 minutter. Hvis I kun er to deltagere, kan I tale sammen, så længe I orker. Du kan være vært for et møde med helt op til 100 deltagere i den gratis udgave af Zoom.

Hvis du har et godt webcam, så står billedet af dig klart og flot i en opløsning på op til 720p. Du kan udskifte baggrunden bag dig, så de andre mødedeltagere fx kan se en sandstrand i stedet for din daggamle opvask. Det skulle angiveligt fungere bedst, hvis du har et grønt stykke stof, du kan hænge op bag dig. Vi havde dog en del flimmer i baggrundsbilledet, da vi forsøgte os med to forskellige grønne tæpper. Det gik underligt nok meget bedre, da vi bare satte Zoom til at skifte baggrunden ud uden en såkaldt “green screen” bag os. Du kan også bruge en video som baggrund, hvis du har en hurtig computer. Det kan give en fin illusion af, at du sidder et helt andet sted end på dit hjemmekontor.

Der har iøvrigt været nogle problemer med Zooms kryptering af videosamtalerne, men firmaet bag lover, at det arbejder på at rette det.


+ Mange funktioner

+ Fin billedkvalitet

– Tidsbegrænsning

– Ikke på dansk

Her kan du hente Zoom:

https://zoom.us/download

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Zoom giver dig videosnak med mange sjove og anvendelige funktioner.

Specifikationer

Mærke
Zoom
Funktioner
Videosnak
Styresystem
Windows, Android, iOS
Sprog
Engelsk