Symantec Norton Security Premium

Symantec Norton Security Premium

Effektivt sikkerhedsprogram til alle dine computere og mobile enheder

af Anders Daugaard #Programmer apps spil #NortonLifeLock
9.4

Symantec Norton Security Premium beskytter op til 10 enheder, herunder pc’er, Mac-computere, tablets og telefoner. Samtidig får du 25 GB online lagerplads, særlige familievenlige funktioner, pc-optimering og identitetsbeskyttelse, når du er online. Det er dog ikke alle funktioner, der fungerer overbevisende.

De fleste funktioner er samlet i Norton Security, som installeres på din pc. Programmet er simpelt og overskueligt og det beskytter mod virus, spyware, malware og andre trusler fra nettet. Norton får topkarakter af det uafhængige tyske sikkerhedsinstitut AV-Test for dets evne til at beskytte mod alverdens trusler. Det er faktisk så godt, som det kan blive.

Backup-funktionen og de 25 GB online lagerplads er et stort plus. Du kan gemme en række af de vigtigste filtyper, herunder mail, kontakter, dokumenter, billeder og musik – eller selv udvælge specifikke mapper eller drev. Det er nemt og overskueligt.

Norton Family har til formål at gøre det trygt for børn at færdes på nettet. Her kan forældre gøre brug af internetopsyn, tidsovervågning, beskyttelser af personlige oplysninger og opsyn med søgning og sociale netværk. Der er rigeligt med valmuligheder, hvis du ikke har fuld tillid til ungerne.

Indtrykket af de øvrige funktioner er mere blandede. Hvis du vælger at optimere disken, går en defragmentering i gang. Uheldigvis tager programmet ikke højde for, om det er en harddisk eller SSD, der sidder i pc’en. Du skal selv vide, at en SSD ikke har godt af at blive defragmenteret.

Funktionen Filoprydning fjerner midlertidige Windows-filer og midlertidige internetfiler. Det er samme funktioner, som du finder i Windows, her er de bare lidt hurtigere at gå til. Men der er intet nyt at komme efter.

Du kan købe Norton Security Premium på Symantecs hjemmeside.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Det er den meget effektive sikkerhed på op til 10 enheder, der gør Symantec Norton Security Premium interessant og et af de allerbedste sikkerhedsprogrammer med et godt backup-program.

Specifikationer

Mærke
NortonLifeLock
Funktioner
Antivirus, antispam, antispyware, onlinebackup, familiesikkerhed
Styresystem
Windows, iOS, Android
Sprog
Dansk
Andet
Op til 10 enheder