App'en prøver hele tiden at sælge dig ekstra funktioner.

Sygic GPS Navigation

Med Sygic får du offline-navigation i hele verden. Kortene er gode og detaljerede.

af Morten Skeldal Østergaard #Programmer apps spil #Sygic
8.4

Sygic er en rigtig vellykket navigations-app til telefonen, men du kommer til at betale for funktioner, som du kan få gratis i andre apps.

Det er sådan noget som stemmeguidet navigation og deling af din rute i realtid, du får adgang til i Sygic, når du har betalt, og den slags får du altså kvit og frit i Google Maps. Gratisudgaven af Sygic er mest anvendelig til lige at se, om app’en overhovedet er noget for dig, men hvis du vil have fuldt udbytte af den, så er du nødt til at finde betalingskortet frem.

Vi købte den store pakke til 150 kroner, og det er den, vi har brugt til testen. Pakken gav adgang til mange forskellige funktioner, men vi måtte alligevel findes os i efterfølgende at blive lokket med nye funktioner og forbedringer af ting, vi allerede havde betalt for. Sygic ville fx gerne have, at vi betalte 11.99 euro om året for månedlige opdateringer af kortene i stedet for de 3 årlige opdateringer, der viste sig at være begrænsningen i den i forvejen halvdyre pakke, vi havde investeret i.

Selve vejvisningen er nærmest perfekt med et detaljeret og letaflæseligt kort. Du må undvære luftfotos, men bygninger er tegnet ind som 3D-modeller, så man er sjældent i tvivl om, hvor man skal dreje.

Den helt store fordel ved Sygic er, at du, når du har betalt for en pakke, kan hente kort ned over hele lande, så du kan bruge app’en uden at have adgang til nettet. Du kan altså bare hoppe ind i en lejet bil på ferien i Thailand og få vist vej af Sygic uden at skulle bekymre dig om lokale takster på telefondata.

Sygic holder løbende øje med trafiksituationen, så den kan finde alternativer ruter, hvis der skulle opstå kø. Funktionen er på niveau med konkurrenten TomTom, men hvor du hos TomTom skal betale et månedligt abonnement, er det hos Sygic inkluderet i den éngangsbetaling, du betaler for licensen til programmet. Du skal bruge Sygic i mindre et år, før abonnementsprisen på TomTom er sparet hjem.

App’en viser brændstofpriser undervejs, når du nærmer dig en tankstation, og du kan selv vælge, om der skal vises priser på benzin eller diesel. Det er dog lidt irriterende, at du ikke kan få vist prisen i danske kroner, men må nøjes med euro.


+ Offline-navigation i hele verden

+ Detaljeret kort

– Prøver hele tiden at sælge dig mere

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Med Sygic får du offline-navigation i hele verden. Kortene er gode og detaljerede.

Specifikationer

Mærke
Sygic
Funktioner
GPS-navigation
Styresystem
Android og iOS
Sprog
Dansk