Norton 360 Standard er en omfattende, men også lidt dyr sikkerhedspakke.

Norton 360 Standard

En af de bedste sikkerhedspakker lige nu. Men programmet rapporterede en enkelt falsk advarsel under testen.

af Morten Skeldal Østergaard #Programmer apps spil #NortonLifeLock
9.5

Hver dag registrerer det uafhængige tyske sikkerhedsfirma AV-test over 350.000 nye skadelige programmer fra internettet.  Det er simpelt hen blevet så nemt at skabe nye virus og andre skadelige programmer, at firmaets samlede database i 2019 for første gang rundede 1 milliard skadelige programmer.

Derfor er det ikke nogen dårlig idé at have en god sikkerhedspakke på pc’en. Vi testede Norton 360 Standard i samarbejde med AV-Test.

Nortons sikkerhedsprogrammer plejer at være med i front i vores tests, når vi tester antivirus, og denne gang er ingen undtagelse. Norton 360 Standard fangede ganske enkelt samtlige de virusprofiler, der blev brugt i testen. Samtidig krævede programmet en forholdsvis lille del af computerens ressourcer, så vi havde ingen problemer med at arbejde på pc’en, mens Norton 360 scannede efter virus.

AV-Test testede også, om Norton 360 kunne skelne mellem virus og sikre programmer, der kunne se mistænkelige ud. Desværre havde Norton 360 en enkelt falsk advarsel ved et sikkert program i denne del af testen. Det er ikke lige frem nogen katastrofe, men det betød, at Norton blev henvist til andenpladsen i vores seneste stortest af sikkerhedspakker.

Norton 360 Standard er en omfattende, men også lidt dyr, sikkerhedspakke. Udover effektiv beskyttelse mod virus får du også 10 gigabytes plads til backup på firmaets servere fx til backup af dine filer.


+ Blandt de mest effektive sikkerhedspakker

+ Backup af dine filer

– En falsk advarsel

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

En af de bedste sikkerhedspakker lige nu. Men programmet rapporterede en enkelt falsk advarsel under testen.

Specifikationer

Mærke
NortonLifeLock
Funktioner
Antivirus
Styresystem
Windows 10, 8, 7
Sprog
Dansk