Hvis du synes, denne nye udgave af hovedmenuen i Norton 360 er for overvældende, kan du skifte til et mere klassisk look med mindre tekst og færre muligheder.

Norton 360 Deluxe

Norton 360 Deluxe giver skudsikker virusbeskyttelse af din pc, telefon og tablet, og du får mange fine funktioner med i handlen.

af Morten Skeldal Østergaard #Programmer apps spil #NortonLifeLock
9.9

Nortons antivirusprogrammer er klassikere inden for internetsikkerhed, og den status rokker den seneste version af Norton 360 ikke ved.

Vi testede udgaven Norton 360 Deluxe. Den yder beskyttelse til fem af dine enheder, hvad end det så er computere, tablets eller telefoner.

I vores test af Windows-udgaven af programmet stoppede det ALLE de trusler, det blev udsat for. Det gælder både de veletablerede sikkerhedstrusler og de helt nye virusvarianter. Norton lover da også, at firmaet vil holde dine enheder fri for virus eller betale dig pengene tilbage.

Vi fik en enkelt falsk advarsel ved installation af en helt uskyldig tilføjelse til et sikkert program, men det var også den eneste fejl, vi stødte på undervejs.

Det er bare en ekstra bonus, at Norton 360 ikke trækker mærkbart på computerens ressourcer, mens det kører i baggrunden.

Norton 360 Deluxe har nogle rigtigt fine ekstrafunktioner. Du slipper fx for at betale ekstra for at få en sikker VPN-forbindelse til nettet, og du får 50 gigabytes lagerplads på Nortons servere på nettet, så du kan gemme en backup af computerens filer på et sikkert sted. Alle funktionerne er organiserede, så de hurtigt kan findes frem fra programmets hovedmenu, hvor du også får advarsler, hvis noget ikke er, som det skal være.

Testen af Norton 360 blev udført i samarbejde med det anerkendte tyske sikkerhedsfirma, AV-Test.


+ Sikker pc

+ Mange funktioner

+ Belaster ikke pc’en mærkbart


Den angivne pris er for et årligt abonnement

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Norton 360 Deluxe giver skudsikker virusbeskyttelse af din pc, telefon og tablet, og du får mange fine funktioner med i handlen.

Specifikationer

Mærke
NortonLifeLock
Funktioner
Sikkerhed
Styresystem
Windows, Android
Sprog
Dansk, finsk, svensk og norsk samt flere andre sprog