Du bliver advaret på app'ens forside, hvis der er noget, du skal vide eller gøre.

Norton 360 (Android)

Norton 360 sikrer din telefon effektivt mod skadelige apps og farlige hjemmesider.

af Morten Skeldal Østergaard #Programmer apps spil #NortonLifeLock
9.2

Norton 360 beskytter din Android-telefon fuldstændigt mod skadelig apps og angreb fra lyssky websites.

Vi testede Norton 360 sammen med det uafhængige tyske sikkerhedsfirma AV-Test, og resultatet var ret klart: Norton Mobile Security stoppede alle de skadelige apps, testtelefonen blev udsat for. Der var ovenikøbet ingen falske advarsler ved ufarlige apps undervejs.

Når du åbner Norton 360-app’en, har du øjeblikkelig adgang til de vigtigste funktioner med et enkelt tryk på skærmen. Du får klare advarsler, hvis der er problemer med din telefon, eller hvis der er noget, du skal være opmærksom på, og du er aldrig i tvivl, om hvad du skal gøre.

Udover virusscanning, så er de vigtigste funktioner i Norton 360 beskyttelse mod farlige websider, advarsler om phishing-sms’er med skadelige links og scanning af trådløse netværk, som du kobler dig på.

App’en holder også øje med, om der er sikkerhedsindstillinger på din telefon, som ikke bruges optimalt. Vi blev fx bedt om at aktivere fingeraftrykslæseren på vores testtelefon.

Smart Scan-funktionen sørger for, at scanningen efter virus kun kører, når telefonens kræfter ikke bruges på andre opgaver. Funktionen fungerer, som den skal skal, for Norton 360’s effekt på telefonens ydelse kan slet ikke mærkes.

Norton 360 er oversat til dansk, og det er nemt at finde rundt i både app’ens funktioner og dens indstillinger. Norton 360 er også navnet på en stor sikkerhedspakke til pc’en, men du kan altså slippe billigt ved kun at tegne abonnement til telefonen.

 


+ 100 procent sikker beskyttelse

+ Nemt at finde rundt

+ Ingen falske advarsler

 


Den viste pris er for et års abonnement til én telefon eller tablet.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Norton 360 sikrer din telefon effektivt mod skadelige apps og farlige hjemmesider.

Specifikationer

Mærke
NortonLifeLock
Funktioner
Antivirus til telefonen
Styresystem
Android
Sprog
Dansk og de andre nordiske sprog