Du får tydelige advarsler i app'en, hvis der er noget, du er nødt til at tage stilling til.

Norton 360 Mobile Security

Norton 360 giver din telefon et sikkert bolværk mod sikkerhedstrusler fra internettet.

af Morten Skeldal Østergaard #Programmer apps spil #Norton
8.5

Norton 360 er et sikkert skjold til din mobil mod ubehageligheder fra skadelige apps og farlige hjemmesider.

Vi hentede Norton 360 i Play Butik på en ny Android-telefon og oprettede et abonnement. Norton 360 har tre betalingsplaner, der giver dig forskellige niveauer af beskyttelse af din telefon. Vi valgte den billigste, der kun beskytter én enhed, og som ikke har VPN til at sikre forbindelsen til internettet. Den dyreste løsning dækker fem enheder og er cirka fire gange dyrere end den billigste model.

Opsætningen af Norton 360 er så enkel, som den nu kan være, når man er nødt til at tildele app’en en masse rettigheder for at kunne fungere på telefonen. Den basale udgave af Norton 360 giver heldigvis tilstrækkelig beskyttelse for de fleste mennesker. Det vigtigste er evnen til at scanne nye apps og de filer, du allerede har liggende telefonen, og det klarer Norton 360 uden problemer. App’en fangede og uskadeliggjorde ikke bare kendte trusler, men stoppede også 100 procent af de nye trusler mod telefonen – og der var endda ingen falske advarsler undervejs i testen.

Norton 360 kører hele tiden i baggrunden på telefonen for at kunne opfange forsøg på at køre skadelige apps, men vi kunne alligevel ikke måle nogen forskel i batteriforbruget på telefonen i daglig brug.

I app’ens hovedvindue giver Norton 360 et pædagogisk overblik over alle de vigtigste funktioner, den har at byde på. Her kan du fx se resultatet af den seneste scanning af telefonen, og du får også besked, hvis der er noget, du er nødt til at tage stilling til. Det kan fx være, at Norton 360 mangler rettigheder til at undersøge hjemmesider i din browser for mulige trusler.

Vi afprøvede også Nortons kundeservice i form af et chatvindue på firmaets hjemmeside. Det var en opslidende kamp at forstå, hvad der blev skrevet, for alt blev tilsyneladende først kørt igennem en dårlig maskinoversættelse på vejen til og fra et land med en lavere mindsteløn end her. Man kan ikke forvente sig alverden til den lave pris for et årsabonnement, men i dette tilfælde havde det næsten været bedre helt at undvære kundeservice.

Vi udførte testen af Norton 360 i samarbejde med det tyske sikkerhedsfirma AV-Test, der udsatte sikkerheds-app’en for over 3.000 former for virus og andre skadelige programmer på telefonen.


+ Sikker beskyttelse af telefonen

+ Ingen falske advarsler

– Besværlig kundeservice


Prisen er for 1 års abonnement på 1 enhed.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Norton 360 giver din telefon et sikkert bolværk mod sikkerhedstrusler fra internettet.

Specifikationer

Mærke
Norton
Funktioner
Safe Search Wi-Fi-sikkerhed, SMS-sikkerhed, scanning af nye apps, komplet scanning
Styresystem
Android
Sprog
Dansk, men ingen andre nordiske sprog