Norton 360 Deluxe dækker hele familiens behov for både sikkerhed, backup-plads og en sikker VPN-forbindelse til internettet.

Norton 360 Deluxe

Norton 360 Deluxe er en af de mest omfattende sikkerhedspakker, du kan bruge til at beskytte din elektronik.

af Morten Skeldal Østergaard #Programmer apps spil #Norton
9.0

Norton 360 er en fuldvoksen sikkerhedspakke, der beskytter både computere, tablets og telefoner – og så får du endda nogle gode ekstrafunktioner med oven i handlen.

Norton har årtiers erfaring med computersikkerhed, og det skinner igennem i programmets brugervenlighed. De færreste funktioner er længere væk end to klik, og du får serveret alle de vigtigste informationer i hovedmenuen. Her kan du blandt andet se, hvor mange licenser du har brugt, og hvornår den seneste scanning blev foretaget.

Alle funktionerne er organiseret, så de hurtigt kan findes frem fra programmets hovedmenu, hvor du også får advarsler, hvis noget ikke er, som det skal være.

Scanningen kører i baggrunden, og vi kunne slet ikke mærke, at den var i gang. Det blev bekræftet af vores målinger, der viste, at Norton 360 Deluxe er blandt de virusscannere, der tærer mindst på computerens ressourcer under scanning.

Resultatet var helt perfekt i opsporingen af alle kategorier af skadelige programmer på nær én: Norton 360 Deluxe stoppede kun 99,9 procent af de helt nye virustrusler. Der var slet ingen falske advarsler undervejs i testen.

Norton 360 Deluxe har nogle rigtigt fine ekstrafunktioner. Du slipper fx for at betale ekstra for at få en sikker VPN-forbindelse til nettet, og du får 50 gigabytes lagerplads på Nortons servere på nettet, så du kan gemme en backup af computerens filer på et sikkert sted.

Prisen er høj, men den dækker hele fem enheder, som du frit kan fordele mellem computere, telefoner og tablets. Du kan også få det første år til halv pris og hoppe fra, hvis du finder et bedre tilbud.

Testen af Norton 360 blev udført i samarbejde med det anerkendte tyske sikkerhedsfirma AV-Test.


+ VPN følger med

+ 50 GB lagerplads på nettet til backup

– Dyrt

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Norton 360 Deluxe er en af de mest omfattende sikkerhedspakker, du kan bruge til at beskytte din elektronik.

Specifikationer

Mærke
Norton