Netflix

Netflix har et udvalg af af film og tv-serier, som burde være overvældende, men det er faktisk nemt at finde rundt.

af Morten Skeldal Østergaard #Programmer apps spil #Netflix
9.3

Netflix er verdens største videostreaming-tjeneste med over 200 millioner brugere, og efter en måneds tid i selskab med Netflix’ enorme udbud af film og tv-serier er det er ikke svært at forstå hvorfor.

Ud over alt det indhold, som Netflix køber sig til, så har tjenesten efterhånden også opbygget et enormt lager af egenproduceret indhold. Det meste er amerikansk, men der er faktisk også en del lokalt produceret indhold fra de lande, som Netflix sælger sin streamingtjeneste i – herunder de nordiske lande og Tyskland.

Du kan vælge mellem tre abonnementer. Det midterste er nok det mest oplagte for de fleste. Her får du en god billedkvalitet i Full HD. For feinschmeckerne er der en lidt dyrere model i 4K-opløsning, og endelig er der den skrabede model version med 480p-opløsning. Den sidste kan kun anbefales, hvis du udelukkende har tænkt dig at se Netflix på en lille skærm som fx en tablet.

Vi afprøvede både tv-serier i 4K og Full HD, og vi må indrømme, at vi faktisk ikke altid kunne se forskel, når vi sad i sofaen og kiggede på vores 55-tommer Samsung-tv på 3,5 meters afstand.

Netflix har en meget gennemarbejdet brugerflade, uanset om du bruger tjenesten på telefon, tablet, pc eller Smart TV. Når du har brugt tjenesten i noget tid, bliver den bedre til at kende din smag og foreslå dig indhold, som kan være noget for dig. Det er nemt at oprette profiler for flere familiemedlemmer, så alle kan få deres udgave af Netflix, og der er et fint udvalg af børneserier


+ God billedkvalitet

+ Enormt udvalg af film og serier

+ Fin brugergrænseflade


Den viste månedlige pris er for Standard-udgaven.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Netflix har et udvalg af af film og tv-serier, som burde være overvældende, men det er faktisk nemt at finde rundt.

Specifikationer

Mærke
Netflix
Funktioner
Streamingtjeneste
Styresystem
Windows, iOS, Android m.fl.
Sprog
Dansk og de andre nordiske sprog