Du kan hurtigt slå sikkerhedskopieringen af de vigtigste mapper til.

OneDrive – Sikkerhedskopi

OneDrive er en fin løsning til helt enkel backup. Vi er særligt glade Personlig Boks-funktionen.

af Morten Skeldal Østergaard #Programmer apps spil #Microsoft
8.9

Microsoft OneDrive har kun helt basale funktioner til backup i gratisversionen. Hvis du betaler for at få mere plads, får du dog også nogle fine muligheder.

Sikkerhedskopiering er blot en af mange funktioner i OneDrive, og du kan ikke gøre så meget som i et dedikeret backup-program.

En af de bedste funktioner er Personlig Boks, hvor du kan lægge dine vigtigste og hemmeligste filer. For at få adgang til filerne igen skal du logge på ved hjælp Microsofts Authenticator-app til din telefon. Det er meget betryggende, hvis du fx har dine bankoplysninger liggende. Desværre er der kun plads til tre filer i gratisudgaven, så hvis du vil bruge Personlig Boks en smule seriøst, må du have betalingskortet frem.

Den billigste betalingsudgave af OneDrive giver også kun plads til tre filer i Personlig Boks. Du skal som minimum have den plan, der hedder Microsoft 365 Personal for at få plads til et ubegrænset antal filer i Personlig Boks – dog må de maksimalt fylde en terabyte i alt.

Pladsen i OneDrive deles af alle dine Microsoft-tjenester, og du kan også tage backup af Dokumenter-mappen, indholdet på Skrivebordet i Windows og dine billeder. Synkroniseringen sker i baggrunden, og vi kunne slet ikke mærke, at vores test-pc stod og kopierede vores bugnende billedmappe til Microsofts servere, mens vi sad og arbejdede i Windows. Hvis du vil kopiere andre mapper, kan du sætte et eksternt program til synkronisere til OneDrive-mappen på din pc.

Som en ekstra bonus får du også adgang til programmerne i Microsoft Office med et abonnement. Du får mest plads for pengene, hvis du tegner et abonnement for op til seks personer. Så får alle en terabyte plads hver for i alt 799 kroner om året.


+ Nem at indstille

+ Supersikker boks til dine filer

– Kræver næstdyreste løsning for Personlig Boks

– Kun basale funktioner


Den viste pris er for 1 terabyte personlig plads i et år.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

OneDrive er en fin løsning til helt enkel backup. Vi er særligt glade Personlig Boks-funktionen.

Specifikationer

Mærke
Microsoft
Funktioner
Sikkerhedskopiering
Styresystem
Windows
Sprog
Dansk