Startskærmen i McAfee Total Protection giver et hurtigt overblik over, hvor godt du er beskyttet på nettet.

McAfee Total Protection

McAfee Total Protection passer både på din pc og din Android-telefon og fanger næsten alle digitale trusler.

af Morten Skeldal Østergaard #Programmer apps spil #McAfee
8.8

McAfee Total Protection er en omfattende sikkerhedspakke, der giver dig næsten perfekt beskyttelse af både din pc og din Android-telefon.

Sikkerhedspakken beskytter dig ikke blot mod skadelige programmer, men sørger også for, at du ikke kommer til at bevæge dig ind på potentielt farlige hjemmesider.

Total Protection er bygget brugervenligt og pædagogisk op. På det primære skærmbillede kan du se, om alt er, som det skal være med din pc. Her fra kan du klikke dig længere ned i detaljerne, og det tager kun et øjeblik at konstatere, at sikkerheden er i orden på alle dine tilknyttede enheder, så du kan få ro i sindet.

Antivirus-scanningen fangede næsten alle de virusser, det blev udsat for under vores test. Det var kun under angreb fra helt nye trusler mod pc’en, at McAfee ikke nåede helt op på 100 procents effektivitet.

McAfee kom også med en enkelt falsk advarsel, da vi installerede et sikkert program, men ellers fik alt sikkert indhold og programmer lov til køre uhindret på computeren.

McAfees sikkerhedspakke har generelt en meget lille påvirkning af din pc’s ressourceforbrug. Der var kun et sted, hvor McAfee krævede lidt ekstra af pc’en, og det var under installation af nye programmer, hvor McAfee havde en lidt større negativ påvirkning på computerens ydelse end et gennemsnitligt antivirusprogram.

Den viste pris er abonnementsprisen for fem enheder i det første år. Herefter stiger prisen til over det dobbelte. Hvis du vil sikre dig, at McAfee Total Protection overhovedet er noget for dig, kan du hente en gratis prøveversion, som virker i en måned.

Vi testede McAfee Total Protection i samarbejde med det anerkendte tyske computersikkerhedsfirma AV-Test.


+ Mange gode funktioner

+ Fin beskyttelse af pc’en

–  Gav en enkelt falsk advarsel

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

McAfee Total Protection passer både på din pc og din Android-telefon og fanger næsten alle digitale trusler.

Specifikationer

Mærke
McAfee
Funktioner
Sikkerhedspakke
Styresystem
Windows og Android
Sprog
Dansk, norsk, svensk og finsk