Du kan se, at der er foretaget en scanning, men hovedskærmen viser ikke resultatet.

McAfee Mobile Security

McAfee Mobile Security giver dig god beskyttelse til din telefon, men app'en er ikke så brugervenlig.

af Morten Skeldal Østergaard #Programmer apps spil #McAfee
7.7

Beskyttelsen af din telefon er tæt på at være perfekt i McAfees sikkerheds-app til Android.

Virusscanningen i McAfee Mobile Security fangede alle de velkendte virusser, som den blev udsat for under en teknisk test, der blev udført af det uafhængige tyske sikkerhedsfirma, AV-Test. Det lykkedes dog kun McAfee-app’en at stoppe 99,9 procent af de allernyeste trusler mod telefonen. App’en kom til gengæld ikke med én eneste falsk advarsel mod sikre apps under testen.

Når du har installeret McAfee Mobile Security på din telefon, kører app’en en scanning efter virus. Til sidst undersøger den din telefon for usikre indstillinger og tjekker sikkerheden på dit trådløse netværk.

Den første virusscanning tager et par minutter, og herefter kører McAfee Mobile Security ubemærket i baggrunden og scanner nye apps på telefonen.

McAfee Mobile Security har mange funktioner, men præsentationen af dem er lidt klodset. Det primære skærmbillede er domineret af en række små artikler, der giver dig nogle generelle informationer om sikkerhed på telefonen. Her ville det have været oplagt at præsentere de seneste scanningsresultater og give mulighed for hurtigt at skifte de vigtigste indstillinger. Andre sikkerheds-apps viser ofte et opsummerende “instrumentbræt”, der giver dig de vigtigste informationer og indstillingsmuligheder. Det kunne McAfee godt tage ved lære af.

McAfee kan beskytte din telefon mod virus i et år for under 200 kroner, men hvis du vil have McAfee-sikkerhed til fem enheder, hvor der er frit valg mellem telefon, tablet og pc, så skal du af med 699 kroner om året. Du kan prøve McAfee Mobile Security gratis i 30 dage for at se, om det er noget for dig.


+ Udmærket sikkerhed

+ Scanningen mærkes ikke

– Dårlig prioritering af indholdet


Prisen er for sikkerhed på én enhed i et år.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

McAfee Mobile Security giver dig god beskyttelse til din telefon, men app'en er ikke så brugervenlig.

Specifikationer

Mærke
McAfee
Funktioner
Antivirus til Android
Styresystem
Android
Sprog
Dansk
Andet
30 dages gratis prøveperiode