Malwarebytes har udviklet sig til en komplet sikkerhedspakke.

Malwarebytes Premium

Malwarebytes stoppede ikke alle trusler i testen, og der var falske advarsler undervejs.

af Morten Skeldal Østergaard #Programmer apps spil #Malwarebytes
7.8

Malwarebytes Premium er ikke den mest effektive beskyttelse til computeren, men det er et enkelt og overskueligt sikkerhedsprogram.

Du bliver mødt af en hovedmenu, der præsenterer alle de oplysninger, du egentlig har brug for. Du kan blandt andet se, hvilke funktioner der er slået til og hvornår den næste automatiske scanning er programsat til.

Scanningen er hurtigt overstået, og den tærer ikke nævneværdigt på computerens ressourcer. Til gengæld er den heller ikke helt perfekt: Malwarebytes nåede ikke op på 100 procents effektivitet under hverken testen af, hvor effektivt programmet stopper kendte trusler eller testen med de helt nye og ukendte virusser. Der kom desuden hele fire falske advarsler undervejs, hvor Malwarebytes identificerede helt almindelige Windows-programmer som trusler mod systemet. Det er ikke godt nok.

Malwarebytes var tidligere et program, der supplerede dit antivirusprogram, men i dag er betalingsudgaven af Malwarebytes en fuldblodssikkerhedspakke i sig selv. Du får ikke et stort udvalg af ekstrafunktioner som hos nogle af de store konkurrenter, men du kan blandt andet tilkøbe en VPN-forbindelse hos Malwarebytes, så du kan kryptere din adgang til internettet.

Hvis du vil prøve Malwarebytes, før du beslutter dig for at købe programmet, kan du hente det i en gratis tidsbegrænset version fra Malwarebytes’ hjemmeside. Malwarebytes Premium findes på dansk, og programmet er fint oversat.


+ Programmet er oversat

+ Overskueligt

– For mange falske advarsler


Den viste pris er for fem enheder i et år.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Malwarebytes stoppede ikke alle trusler i testen, og der var falske advarsler undervejs.

Specifikationer

Mærke
Malwarebytes
Funktioner
Sikkerhed
Styresystem
Windows 7 og nyere
Systemkrav
800 MHz processor eller hurtigere, 1 GB ram, 250 MB fri harddiskplads
Sprog
Dansk og de andre nordiske sprog